EĞİTİM HAKKINDA

Habitat Derneği ve Ağ Yöneticileri Derneği tarafından 26 Kasım – 5 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul inogar’da düzenlenecek olan Ağlara Giriş ve Routing ve Switching Temelleri Eğitmen Eğitimine (CCNA 1 ve CCNA 2) katılarak hem kendi kariyerinize iyi bir başlangıç yapabilir hem de bu alanda kariyer yapmak isteyen diğer öğrenci ya da mezunlara bu eğitimleri ulaştırabilirsiniz. Eğitimler ücretsizdir.

• Kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.
  • Eğitimin hepsine katılmak zorunludur. (CCNA1 ve CCNA2)
  • Konaklama ve Ulaşım Karşılanmayacaktır.
  • Alacağınız eğitimlerin ardından yıl içerisinde en az 100 kişiye bu eğitimleri ulaştırmanız beklenmektedir.
  • Yapacağınız başarılı çalışmalar ve başarı hikayelerinin cisco ile tüm dünyada duyurulmasını sağlayabilirsiniz.
  • 100 kişiye ulaşan eğitmenler CCNA Cybersecurity Operations eğitimini almaya hak kazanacaklardır.
  • Son Başvuru Tarihi: 21.11.2018

Her türlü sorunuz için cisco@habitatdernegi.org / ilhan@habitatdernegi.org  adreslerinden bilgi alabilirsiniz.

Başvurmak için tıklayın

PROJE HAKKINDA

Bilişim ve ağ teknolojileri alanında eğitim alarak, ülke ekonomisine katkıda bulunacak genç potansiyelin yetiştirilmesine yönelik, ülke genelinde 16-26 yaş arasında gençler gönüllü eğitmen olmak için seçilmekte ve Habitat Cisco Networking Akademisi kapsamında bilişim eğitimileri almaktadır. Gönüllü eğitmenler illerinde sosyo-ekonomik açıdan dezavantajlı gençlere bu eğitimleri ücretsiz olarak sağlamaktadır. Bilişimde Genç Hareket, teknoloji, bilişim, sosyal sorumluluk ve gönüllülüğü bir araya getirir. Gönüllü eğitmenler kişisel gelişmelerine katkıda bulunur, iş deneyimi kazanırlarken kendi şehirlerindeki dezavantajlı gençlere destek olup, ülkenin gelişmesine katkıda bulunurlar. Daha fazlası için.

BAŞVUR!

EĞİTMEN EĞİTİMİNE KATIL

CCNA R&S: Routing and Switching
Essentials

Ağ dünyasına daha fazla zaman ayırma zamanı. Bir ağın işlevselliğini sağlamak için bir yönlendirici ve bir anahtar yapılandırmada profesyoneli olmak için ilk adımınız.

CCNA R&S: Introduction to
Networks

Basit bir LAN (Yerel Ağ) gibi bir ağı kendiniz yapılandırma, yönlendirme, anahtarlama, ağ uygulamaları ve protokolleri hakkında bilgi sahibi olacaksınız.