Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve TTNET ortaklığıyla “Internetle Hayat Kolay” projesi Eğitmen Eğitimleri başlıyor!

Internetle Hayat Kolay projesi, Türkiye’de internet okuryazarlığı oranının arttırılması, kamu ve özel sektörün sunduğu e-hizmetlerin kullanımı için kapasite gelişimi desteği, yeni medya araçlarının bilinçli kullanımı konusunda farkındalık sağlanması ve güvenli internet konusunda toplumun bilgilendirilmesini hedefliyor.

Gönüllü eğitmenler bir yıl boyunca kalkınmada öncelikli 20 kentte toplam 12.000 yurttaşı eğiterek hayatlarını kolaylaştırmalarına yardım edecek.

Sen de Kahramanmaraş, Mardin, Şanlıurfa’da yaşıyorsan, bu heyecanlı projede yer almakgönüllü  eğitmen olmak istiyorsan, bir sene içinde 100 kişiye eğitim ulaştırabilirim diyorsan ve 15-30 yaş arasındaysan eğitmen eğitimine katıl!

18 – 20 Nisan tarihlerinde Şanlıurfa ’da gerçekleşecek eğitime son başvuru 09 Nisan 2014 Çarşamba saat 17:00

İnternetle Hayat Kolay