Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği, T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Microsoft Türkiye toplumun farklı kesimlerinin bilgiye erişimlerini kolaylaştırmak temel vizyonu ile Türkiye’nin 81 ilinde ortak sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Ortak olarak geliştirilen “Geleceğini Tasarla Programı” ile de eğitim, girişimcilik ve istihdam olmak üzere 3 ana odak üzerinde Türkiye çapında çalışmalarını sürdürmektedirler.

Bu doğrultuda 20 Haziran tarihinde Microsoft Türkiye İstanbul Ofisi’nde düzenlenecek olan NGO Day(Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması) etkinliğinde, sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını daha verimli kılacak teknoloji çözümlerine yönelik eğitimler düzenlenecektir. STK’ların bilgi ve iletişim teknolojilerini etkin kullanabilme sorunlarına da değinilecek olan buluşmada, aynı zamanda konunun uzmanları ile birlikte yaşanan sorunlara yönelik çözüm yolları da aranacaktır. Toplantının taslak programını ekte bulabilirsiniz.  Bu etkinlikte program kapsamında geliştirdiğimiz “geleceginitasarla.net” kariyer portalının lansmanı da yapılacaktır.

NGO Day(Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması) etkinliği 20 Haziran 2014 tarihinde 09.30 – 17.30 saatleri arasında İstanbul Microsoft Ofisi’nde gerçekleşecektir.

Son başvuru tarihi: 19 Haziran 2014 Perşembe Günüdür.

NOT: Etkinliğe bir kurumu temsilen birden fazla kişi katılım gösterebilir. Kurumunuzdan katılmasını planladığınız kişi sayısını ve katılacak kişilerin isimlerini başvuru formunda paylaşmanızı rica ediyoruz.

NOT2: İstanbul dışından katılacak olan sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ulaşım giderleri karşılanmayacaktır. Etkinliğin günübirlik olması nedeniyle konaklama da karşılanmayacaktır.

Ek sorularınız için taygunyavasca@habitatkalkinma.org veya canerulupinar@habitatkalkinma.org adreslerine mail atabilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız