Habitat Derneği, Vodafone ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında hayata geçirilen Bu İşte Birlikteyiz Projesi’nde katılımcılar, toplam 6 saat sürecek eğitim programı kapsamında yeni nesil yetkinliklerini geliştirecek ve kariyer planlaması konusunda destek alacaktır.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı(UNDP), Vodafone ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Bu İşte Birlikteyiz projesi, aktif olarak iş arama sürecindeki olan bireyler, gençler ve Covid-19 Koronavirüs salgını nedeniyle işini kaybetmiş kişilerin dijital ve kariyer becerilerini geliştirmeyi ve bu yolla da istihdam edilebilirliklerini artırmayı amaçlamaktadır.

Proje kapsamında yürütülen Yeni Nesil Beceri eğitim programı bünyesindeki her biri 3 saatlik Yeni Nesil Beceriler 101 ve Yeni Nesil Beceriler 102 eğitimleri ile toplamda 1000 kişiye ulaşılması hedeflenmektedir.

Projenin Amacı

• Dijital dünyaya erişimini kolaylaştırmak
  • Yeni nesil becerileri geliştirmek
  • Dijital alandaki iş fırsatlarını yakalamalarını sağlamak

Kimler Başvurabilir?

• Aktif olarak iş arama sürecinde olan bireyler,
  • Kısa çalışma ödeneğinden faydalanan ve mecburi ücretsiz izne ayrılan bireyler,
  • Öğrenim hayatına devam etmekte olan bireyler,

bu eğitimlerden faydalanabilirler.

Eğitim Programı

Her biri 3 saatlik 2 ayrı fazdan oluşan eğitimler kapsamında katılımcılar, Yeni Nesil Beceriler – 101 ve Yeni Nesil Beceriler – 102 eğitimlerini tamamladıktan sonra katılım belgesi almaya hak kazanacaktır.

Eğitim Müfredatı

Yeni Nesil Beceriler – 101 (3 Saat)

• Dijital Dönüşümün Kısa Tarihi
  • Dijital Güvenlik ve Gizlilik
  • Dijital İçerik Üretimi
  • İşletmelerin Dijital Varlığı
  • E-Ticaret

Yeni Nesil Beceriler – 102 (3 Saat)

• Profesyonel LinkedIn Kullanımı
  • Kariyer Planlama
  • CV Hazırlama ve İş Mülakatı Simülasyonu

“Bu İşte Birlikteyiz” Projesi katılımcıları Kariyer.net ile hayallerindeki işe her zamankinden daha yakın!

UNDP, Habitat Derneği ve Vodafone ortaklığında yürütülen Bu İşte Birlikteyiz projesi kapsamında düzenlenen Yeni Nesil Beceriler Eğitimleri ve sektörün öncü kuruluşlarından Kariyer.net’in Akıllı Sistemi ile hayalinizdeki işe ulaşmak her zamankinden daha kolay.

Proje bünyesindeki eğitimlerle dijital ve kariyer yetkinleri geliştiren proje katılımcıları, dijital teknolojileri kullanarak doğru adayı doğru işle buluşturan Kariyer.net’in Akıllı Sistemi ile artık hayalindeki işe bir adım daha yakın.

Bu İşte Birlikteyiz projesine kariyer ortağı olarak dahil olan Kariyer.net, halihazırda hesabı olan veya proje kapsamında hesap oluşturacak katılımcılarımıza ne sunuyor?

Eğitimini tamamlayan adaylar Kariyer.net üzerinden profillerini oluşturuyor. Kariyer.net, adayların profillerini akıllı sistemlerle inceleyip en uygun ilana yönlendiriyor ve en doğru aday ile iş vereni buluşturuyor.

Son Başvuru Tarihi:

24.07.2020 Saat: 11:59

Eğitim Programı:

Yeni Nesil Beceriler 101 Eğitimi

Tarih: 26.07.2021

Saat: 15:00 – 18:00

Yeni Nesil Beceriler 102 Eğitimi

Tarih: 27.07.2021

Saat: 13:00 – 18:00

Her türlü sorunuz için ruzgar@habitatdernegi.org adresinden bilgi alabilirsiniz.