Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Visa Türkiye ve Habitat Derneği ortaklığında 30 üye banka ve e-para kuruluşunun destekleriyle yürütmekte olduğumuz Paramı Yönetebiliyorum projesinin, Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında yeni bir eğitim içeriği ile yeni döneme başlıyoruz. Eğitimlerle birlikte konu kapsamında ödüllü yarışmalar düzenliyoruz.

Gerçekleştireceğimiz eğitimler ve yarışmalar ile bireylerin finansal okuryazarlık farkındalığını ve bilgilerini artırmayı; kredibilite puanlarını yönetebilmelerini ve korumalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

Siz de bu iş birliği doğrultusunda Paramı Yönetebiliyorum Projesi segmentlerinden biri olan Bireyler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitimi ve Kredi Kayıt Bürosu tarafından hazırlanan Kredibilite Eğitimi’ne katılarak finansal okuryazarlık kapasitenizi artırabilir ve kredi puanının yüksek ve düşük olması hakkındaki püf noktalarını öğrenebilirsiniz.

Not: Eğitim ücretsizdir ve eğitime katılanlara katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Kanalı: Zoom

• Doğru Bilinen Yanlışlar
    • Sık Sorulan Sorular

Yarışmaya nasıl katılabilirim?

Paramı Yönetebiliyorum ile Finansal Geleceğimi Planlıyorum” yarışmasına katılım sağlayabilmek için Kredi Kayıt Bürosu iş birliği kapsamında gerçekleştireceğimiz eğitime katılmanız gerekmektedir.

Yarışmanın ödülü nedir?

Findex Premium Paket ödülünü kazanma şansını sen de yakala!

Findeks Premium Paket nedir?

Not Danışmanım ödülü ile Findeks Kredi Notu’nuzu yükseltmek ya da aynı seviyede kalmasını sağlamak için Findeks danışmanlarından size özel öneriler alabilirsiniz.

Bu ödül ile konusunda uzman Findeks danışmanları Risk Raporunuzu inceler ve size özel olarak belirledikleri tavsiyelerle notunuzu olumlu yönde değiştirmenize yardımcı olurlar.

Siz de gelecek hayallerinize katkı sunmak istiyorsanız;

Önce eğitime, sonra yarışmaya katılarak kredibilitenize katkı sağlayabilirsiniz.

Yarışma Şartları ve Koşulları

• Paramı Yönetebiliyorum ve Kredi Kayıt Bürosunun ortaklaşa düzenlediği 3 saatlik eğitime katılım beklenmektedir.
  • Eğitimler her ay 2 defa gerçekleştirilecektir. Eğitim duyuruları Habitat Derneği ve Kredi Kayıt Bürosu sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır.
  • Eğitim sonrasında size göndermiş olduğumuz katılım belgesi ile Paramı Yönetebiliyorum ile Finansal Geleceğimi Planlıyorum yarışmasına başvurması beklenmektedir. (Yarışma başvuru linki sadece eğitime tam zamanlı katılım sağlayan ve eğitimi tamamlayan kişiler ile paylaşılacaktır.)
  • Finansal Geleceğimi Planlıyorum Yarışması 6 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olup ayda 1 defa olmak üzere 12 ay boyunca sürecektir.
  • Her ay gerçekleştirilecek olan yarışmaya sadece o ay içerisinde eğitimi tamamlayan kişiler katılım sağlayabilir. Örneğin:
    • Ocak ayı içerisinde tamamladığınız eğitimin akabinde Ocak ayında gerçekleşecek yarışmaya katılım sağlayabilirsiniz.
    • Ocak ayında eğitimi tamamlayıp Şubat ayındaki yarışmaya katılım sağlayamazsınız, Şubat ayında eğitimi tekrar almanız gerekmektedir.
    • Yarışma sonunda ödül almaya hak kazanan kişiler bir sonraki yarışmalara katılım sağlayamaz, bir yarışmacı yıl boyunca en fazla bir kez ödül almaya hak kazanabilir.
  • Aylık periyotlar ile gerçekleştirilen yarışma sonunda her ay 10 kişi olmak üzere toplamda 120 kişi ödül almaya hak kazanacaktır.
  • Kazanan yarışmacılar 12 ay boyunca Findeks Not Danışmanım hizmetini 1 yıl ücretsiz kullanım hakkı kazanacaktır.

Yarışma Tarihi: 30/01/2021 – 15:00 – 16:00

Sen de eğitime katıl, paranı yönet!