Habitat Derneği Paramı Yönetebiliyorum Projesi ve Geleceğini Tasarla Projesi kapsamında finansal okuryazarlık ve dijital okuryazarlık eğitimleri şehrinize geliyor. 7 ilde gerçekleşecek bu eğitimlere katılarak farkındalığını artır!

Belirlenen tarihlerde programa katılan tüm katılımcılarımıza Paramı Yönetebiliyorum ve Geleceğini Tasarla Projesi kapsamında 2 adet katılım belgesi verilecektir.

Not: Eğitim tamamen ücretsiz olmakla birlikte gönüllü eğitmen olmak isteyen tüm katılımcılar, eğitim sonrasında dağıtacağımız başvuru formlarını doldurabilirler.

Proje kapsamında eğitimlerin gerçekleştirileceği 7 il: Adana, Antalya, Bursa, Denizli, İstanbul, Kocaeli ve Sakarya.

Eğitim Tarihleri

19 Ekim 2019 | 13:30-15-30

9 Kasım 2019 | 13:30-15-30

23 Kasım 2019 | 13:30-15-30

• Temel Finansal Okuryazarlık
  • Hedefler
  • Bütçe
  • Harcamalar
  • Borçlar
  • Birikimler
  • Finansal Güvenlik

• Dijital Okuryazarlık Nedir?
  • Teknolojinin Tarihsel Süreci
  • Medyanın Değişimi ve Sosyal Medya Kavramı
  • Dijital Okuryazarlık Süreci ve Dijital Vatandaşlık
  • Post-Truth ve Yeni Medya