Microsoft ve Habitat Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü Geleceğini Tasarla programı kapsamındaki online eğitimler devam ediyor.

17 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek Bulut Bilişim Eğitimi’nde sen de yerini al! Eğitime katılım için link üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Evde kal, #OnlineKal ve bize katıl!”

Eğitim, her yaş aralığından kendini bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Bulut Bilişim eğitimiyle;

• Bulut teknolojisinin ve sunucu altyapı gelişiminin aktarılması,
  • Bulut teknoloji kullanım amaçlarının aktarılması,
  • Bulut servis sağlayıcılarını ve hizmetlerini tanıtılması,
  • Bulut hizmetlerinin kullanımı konusunda farkındalık kullanma,
  • Bulut teknolojileri ile geliştirme yapılmasının ardından,
  • Bulut çeviri ve Azure uygulamalarını kullanarak uygulanabilirlik alanında fayda,
  • Bulut teknolojisi ile kolaylaşan işler ve uygulama alanları konusunda farkındalık yaratılması

hedeflenmektedir.

Microsoft ve Habitat Derneği ortaklığında “Türkiye’de E-Yönetişimin Gelişimi için Gençlerin Etkin Kılınması” vizyonu ile 2004 yılında başlayan “Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor” Projesi, 2014 yılında “Geleceğini Tasarla” adıyla gelişerek devam etmektedir.

1. yüzyıl yetkinliklerinin büyük önem kazandığı bu dönemde, Geleceğini Tasarla projesi, beceri ve istihdam olarak 2 ana odakta devam etmektedir. Bu programın ana hedefi, iş arayan gençlerin dijital becerilerini geliştirmenin yanı sıra istihdam edilebilirliklerini de artırmak adına sosyal becerilerini de geliştirmektir. Genç gönüllülerin akran eğitim modeli ile yüz yüze kitlelere yaygınlaştırdığı eğitim içeriklerinin yanı sıra, öğretmenlerle birlikte 18-30 yaş arası gençlerin kapasite gelişimini desteklemeyi de hedeflemektedir.

“geleceginitasarla.com”

Microsoft ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Geleceğini Tasarla projesi kapsamında hayata geçirilen “geleceginitasarla.com” kullanıcılarına dijital yetkinliklerini geliştirme, sosyal becerilerini zenginleştirme ve etkin iş arama konularında eğitim fırsatı sunan bir online eğitim platformudur. Etkili sunum hazırlama tekniklerinden CV hazırlamaya kadar geniş yelpazedeki içerikler ile gerek kendiniz için doğru işi bulmaya bir adım daha yaklaşabilir gerekse de profesyonel yaşamınızda sizlere yardımcı olacak dijital becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Eğitim Tarihi:

17 Nisan 2021 Cumartesi  16:00 – 17:30

Son Başvuru Tarihi:

17 Nisan 2021 – 12:59

Her türlü sorunuz için ruzgar@habitatdernegi.org‘a mail atabilirsiniz.