Habitat Derneği ve Microsoft ortaklığında yürütülen Geleceğini Tasarla projesi 21. YY’da iş dünyasında ihtiyaç duyulan dijital ve kariyer becerilerine odaklanan yeni formatıyla katılımcılarına merhaba diyor!

Trabzon ili bünyesinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği ile yürütülecek olan program kapsamında online öğrenme platformu “geleceginitasarla.com”daki eğitimlere ve aralarında “Dijital İçerik Üretimi”, “Dijital Okuryazarlık” ve “Bulut Bilişim” online eğitimlerinin de yer aldığı programa katılarak, dijital ve kariyer becerilerinizi geliştirmeye hemen başlayabilirsiniz.

Geleceğini Tasarla projesi Dijital Beceri Geliştirme Programı’na dair detayların aktarılacağı ve birbirinden değerli konuşmacıların “Genç Zihinlerle Dijital İşletmeler” başlıklı panelde bir araya geleceği etkinliğe katılım için aşağıda yer alan butona tıklayarak, kayıt yaptırabilirsiniz.

03 Haziran 2021 Perşembe günü saat 18:00’da gerçekleşecek panelde yerinizi almak için siz de kayıt olun!

***Kayıt için son tarih 03 Haziran 2021, saat 13:59***

Lansman Programı

18:00 – 18:10 / Açılış Konuşması

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Sn. Mustafa Suat Hacısalihoğlu