“Evde kal, #OnlineKal ve bize katıl!”

Microsoft ve Habitat Derneği’nin ortaklaşa yürüttüğü Geleceğini Tasarla programı kapsamındaki online eğitimler devam ediyor.

24 Ağustos 2021 Salı günü saat 19:00’da gerçekleşecek Dijital İçerik Üretimi Eğitimi‘nde sen de yerini al!

Eğitime katılım için link üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

Evde kal, #OnlineKal ve bize katıl!”

Eğitim, her yaş aralığından kendini bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Dijital İçerik Üretimi Eğitimiyle;

§ Microsoft Office Programlarının etkin kullanıma yönelik ipuçlarına

§ Aralarında Word, Outlook, PowerPoint ve Excel’in bulunduğu programlara ilişkin temel içeriklerin aktarımı

hedeflenmektedir.

Microsoft ve Habitat Derneği ortaklığında “Türkiye’de E-Yönetişimin Gelişimi için Gençlerin Etkin Kılınması” vizyonu ile 2004 yılında başlayan “Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor” Projesi, 2014 yılında “Geleceğini Tasarla” adıyla gelişerek devam etmektedir.

21. yüzyıl yetkinliklerinin büyük önem kazandığı bu dönemde, Geleceğini Tasarla projesi, beceri ve istihdam olarak 2 ana odakta devam etmektedir. Bu programın ana hedefi, iş arayan gençlerin dijital becerilerini geliştirmenin yanı sıra istihdam edilebilirliklerini de artırmak adına sosyal becerilerini de geliştirmektir. Genç gönüllülerin akran eğitim modeli ile yüz yüze

kitlelere yaygınlaştırdığı eğitim içeriklerinin yanı sıra, öğretmenlerle birlikte 18-30 yaş arası gençlerin kapasite gelişimini desteklemeyi de hedeflemektedir.

“geleceginitasarla.com”

Microsoft ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Geleceğini Tasarla projesi kapsamında hayata geçirilen “geleceginitasarla.com” kullanıcılarına dijital yetkinliklerini geliştirme, sosyal becerilerini zenginleştirme ve etkin iş arama konularında eğitim fırsatı sunan bir online eğitim platformudur. Etkili sunum hazırlama tekniklerinden CV hazırlamaya kadar geniş yelpazedeki içerikler ile gerek kendiniz için doğru işi bulmaya bir adım daha yaklaşabilir gerekse de profesyonel yaşamınızda sizlere yardımcı olacak dijital becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Siz de “geleceginitasarla.com” ile dijital ve sosyal yetkinlerinizi geliştirmek istiyorsanız hemen tıklayın!

Eğitim Tarihi:

24 Ağustos Salı 2021 19:00

Son Başvuru Tarihi:

24 Ağustos 2021 – 12:59 Her türlü sorunuz için ruzgar@habitatdernegi.org‘a mail atabilirsiniz.