Habitat Derneği’nin teknoloji/girişimcilik alanlarındaki eğitim programlarını en iyi şekilde yürütebilecek, dinamik, teknoloji konularına hâkim, kişisel gelişim ve iletişime açık, temsil yeteneğine sahip, seyahat engeli bulunmayan, operasyonel gücü yüksek, yaratıcı, teknolojiyle ilgili yenilikleri takip eden, teknoloji ve/veya girişimcilik alanlarında yetkinlikleri olan, inovatif düşünen, en önemlisi öğrenmeyi seven ve İstanbul’da veya İzmir’de ikamet eden veya ikamet edebilecek eğitim koordinatörü ekip arkadaşı arıyoruz.

Aranan Özellikler & Sorumlulukları

• İstanbul’da veya İzmir’de ikamet eden veya ikamet edebilecek olan,
  • Tercihen Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü veya teknoloji/eğitim alanında bölümlerden/fakültelerden mezun,
  • Sözlü ve yazılı şekilde İngilizce iletişim kurabilen,
  • Kariyerini sivil toplum sektöründe planlayan,
  • Sivil toplum alanında deneyimi olan,
  • Teknoloji alanındaki gelişmeleri takip eden ve teknoloji alanının dinamiklerine hâkim veya Girişimcilik çalışmaları ile ilgilenen veya girişimcilik ekosistemi ve dinamiklerine hakim
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme becerisi olan,
  • Organizasyonel ve operasyonel yönü güçlü,
  • Sorumluluk sahibi, zaman yönetimi, proje takibi ve söz verilen teslim tarihleri konularında özverili,
  • Kendini sözlü ve yazılı şekillerde rahatça ifade edebilen,
  • Yapılan çalışmaların görünürlüğünün sağlanmasına katkı koyabilecek,
  • Gerçekleşecek çevrim içi veya yüz yüze eğitimlerin yürütülmesinden ve raporlamasından sorumlu olabilecek,
  • Gönüllülerle çalışmaya yatkın ve iletişimi sağlayabilecek,

Habitat Derneği Hakkında

1997 yılında kurulan ve çalışmalarını beş ana başlık altında yürüten Habitat Derneği; güçlü ve gönüllü bireylerin, aydınlık geleceğin mimarları olacak çocukların, girişimci kadınların ve engelli bireylerin yani toplumun her kesiminin, sürdürülebilir toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığının bilinciyle faaliyetlerini sürdüren bir Sivil Toplum kuruluşudur. Habitat bütün çalışmalarında çok ortaklılığı esas almaktadır.