Habitat Derneği olarak aramıza genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, yeni teknolojileri kullanabilen, finansal bilinç alanıyla ilgili bilgisi olan ve öğrenmeye açık, seyahat engeli bulunmayan, tercihen İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek “Eğitim Koordinatörü” ekip arkadaşı arıyoruz.

Aranan Özellikler & Sorumlulukları

· İleri seviyede İngilizce bilen,

· Gelişime açık, araştırmacı, problem çözme yeteneğine ve sorumluluk bilincine sahip,

· Çözüm ve sonuç odaklı, takım çalışmasına yatkın,

· Zaman yönetimi ve iş planlama konularında kendine güvenen, sunum yapabilen kendinden emin,

· Kariyerini sivil toplum ve/veya sosyal girişim sektöründe planlayan,

· Eğitimlerin/eğitim içeriklerinin düzenli takibinin yapılması ve ilgili program direktörüne eğitimlerle/eğitim içerikleriyle ilgili düzenli raporlamaların, düzenlemelerin ve sunumların yapılmasından sorumlu olan,

· Finansal gelişmeleri takip eden ve finans sektörünün dinamiklerine hakim,

· Yapılan çalışmaların görünürlüğünün sağlanmasına katkı koyabilecek,

· Program kapsamında uluslararası paydaşlarla iletişimde olup yıl içerisinde temsil edilmesi gereken toplantılarda yer alabilecek ve yıl içerisindeki iletişim kapsamında yenilikleri ve kampanyaları program içerisinde uygulayabilecek,

· Hızlı bir çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,

· Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,

· İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek olan adaylar

NOT:

– Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp, sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi dikkatlice gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan başvurulara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır.

– Başvurunuz için CV’niz ile birlikte mutlaka motivasyon mektubunuzu da sunmayı unutmayınız.

Habitat Derneği Hakkında

1997 yılında kurulan ve çalışmalarını beş ana başlık altında yürüten Habitat Derneği; güçlü ve gönüllü bireylerin, aydınlık geleceğin mimarları olacak çocukların, girişimci kadınların ve engelli bireylerin yani toplumun her kesiminin, sürdürülebilir toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığının bilinciyle faaliyetlerini sürdüren bir Sivil Toplum kuruluşudur. Habitat bütün çalışmalarında çok ortaklılığı esas almaktadır.

Finansal Bilinç Programı Hakkında

Finansal Bilinç Programı; kişilerin mali kaynaklarını doğru planlanmasını ve yönetimini, kayıt dışı ekonomi ile mücadele konularında bilgi sahibi olmalarını ve finans hizmetlerini doğru kullanım farkındalığını hedefleyen proje ve/veya kampanya geliştirir.