Habitat Derneği’nin eğitim programlarını en iyi şekilde yürütebilecek, genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, temsil yeteneğine sahip, seyahat engeli bulunmayan, operasyonel gücü yüksek, yaratıcı, inovatif düşünen ama en önemlisi öğrenmeyi seven İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek eğitim koordinatörü ekip arkadaşı arıyoruz.

Eğer sen de bu ekibin bir parçası olmak istiyorsan CV’ni ve bu işe uygunluğunu anlatan motivasyon mektubunu aşağıdaki bağlantı ile bize gönderebilirsin.

Aranan Özellikler

• İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek olan
  • Yazılı ve sözlü, iyi derecede İngilizce bilen
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans derecesine sahip
  • Kariyerini sivil toplum sektöründe planlayan
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme yeteneği olan
  • Sivil toplum alanında en az 1-2 yıl deneyimi olan
  • Kapsayıcılık, sürdürülebilirlik ve kadın çalışmaları konularında bilgi ve deneyime sahip
  • Eğitim verme ve atölye gerçekleştirme konusunda tecrübeli
  • Yüksek sorumluluk sahibi, zaman yönetimi, proje takip etme ve söz verilen teslim tarihleri konusunda hassas

Sorumluluklar

• Proje kapsamında kadınlara yönelik, eğitim ihtiyaç analizlerini hazırlamak, bu doğrultuda eğitim içeriklerini, eğitim sunumlarını ve takvimlerini oluşturmak
  • Proje kapsamında online/yüz yüze eğitimleri organize etmek ve ilgili eğitimleri vermek
  • Proje ekibiyle, projenin etkinlik ve operasyonlarını planlayabilecek ve yürütebilecek
  • Proje kapsamında eğitim alanındaki yenilikleri takip etmek ve tüm süreçlerin geliştirilmesinde ve uyarlanmasında yer alabilecek
  • Proje kapsamındaki çalışmaları raporlayabilecek

NOT:

• Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp, sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi dikkatlice gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan başvurulara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır.
  • Başvurunuz için CV’niz ile mutlaka motivasyon mektubunuzu da sunmayı unutmayınız.

Habitat Derneği Hakkında

1997 yılında kurulan ve çalışmalarını beş ana başlık altında yürüten Habitat Derneği; güçlü ve gönüllü bireylerin, aydınlık geleceğin mimarları olacak çocukların, girişimci kadınların ve engelli bireylerin yani toplumun her kesiminin, sürdürülebilir toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığının bilinciyle faaliyetlerini sürdüren bir Sivil Toplum kuruluşudur. Habitat bütün çalışmalarında çok ortaklılığı esas almaktadır.