Habitat Derneği olarak aramıza genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, kadınların güçlenmesine yönelik çalışmalarda destek olabilecek, sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık alanıyla ilgili bilgisi olan ve öğrenmeye açık, seyahat engeli bulunmayan, tercihen İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme Programı “Operasyon Koordinatörü” ekip arkadaşı arıyoruz.

Aranan Özellikler & Sorumlulukları

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans derecesine sahip,
  • Sözlü ve yazılı İngilizce dil bilgisine sahip,
  • Kariyerini sivil toplum, sürdürülebilirlik ve kapsayıcılık, kadın çalışmaları alanlarında planlayan,
  • Sivil toplum alanında gönüllü/profesyonel en az 1-2 yıl deneyimi olan,
  • Dijital mecraların veya dijital araçların etkin kullanma becerisine sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme yeteneği olan,
  • Kendini sözlü ve yazılı şekillerde rahatça ifade edebilen,
  • Yüksek sorumluluk sahibi olan ve zaman yönetimini yapabilen,
  • Projelerin faaliyetlerini takip etme ve söz verilen gerçekleştirme tarihleri konusunda hassas olan, çeşitli hedef gruplarla çalışmaya deneyimine sahip,
  • Proje koordinatörleriyle birlikte projenin günlük operasyonlarını yürütebilecek,
  • Proje etkinliklerinin belgelerini online ve basılı hallerini ilgili bölümlere yükleyecek,
  • Yapılan çalışmaların görünürlüğünün sağlanmasına katkı koyabilecek,
  • Gönüllülerle, kurumlarla çalışmaya yatkın ve sürekli onlarla iletişimde olabilecek,
  • Projelerin düzenli takibinin yapılması ve ilgili program direktörüne projelerle ilgili düzenli raporlamaların ve sunumların yapılmasından sorumlu olacak,
  • İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek,
  • Dinamik ve esnek çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,
  • Seyahat engeli olmayan ve gerektiğinde sahaya çıkıp gönüllülerle etkinlikler planlayabilecek,
  • Habitat Derneği çalışmalarını yaygınlaştırılması ve duyurulmasını sağlayabilecek ekip arkadaşı arıyoruz.

NOT:

• Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp, sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi dikkatlice gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan başvurulara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır.
  • Başvurunuz için CV’niz ile mutlaka motivasyon mektubunuzu da sunmayı unutmayınız.

Habitat Derneği Hakkında

1997 yılında kurulan ve çalışmalarını beş ana başlık altında yürüten Habitat Derneği; güçlü ve gönüllü bireylerin, aydınlık geleceğin mimarları olacak çocukların, girişimci kadınların ve engelli bireylerin yani toplumun her kesiminin, sürdürülebilir toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığının bilinciyle faaliyetlerini sürdüren bir Sivil Toplum kuruluşudur. Habitat bütün çalışmalarında çok ortaklılığı esas almaktadır.