Habitat Derneği olarak aramıza genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, yeni teknolojileri kullanabilen, satın alma ve finans alanıyla ilgili bilgisi olan ve öğrenmeye açık, seyahat engeli bulunmayan, tercihen İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek “Satın Alma Uzmanı” ekip arkadaşı arıyoruz.

Genel Nitelikler

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans derecesine sahip
  • Tedarik zinciri yönetimi ve satın alma konusunda en az 1 yıllık bilgi ve tecrübe sahibi
  • Tercihen sözlü ve yazılı İngilizce dil bilgisine sahip
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme yeteneği olan
  • Yüksek sorumluluk sahibi olan, stres ve zaman yönetimini yapabilen
  • Kendini sözlü ve yazılı şekillerde rahatça ifade edebilen
  • İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek olan
  • Seyahat engeli olmayan
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan veya en az 2 yıl tecili bulunan
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen

İş Tanımı ve Sorumluluklar

• Tüm satın alma taleplerinin etkin, mevzuata uygun ve efektif bir şekilde zamanında yapılması
  • Tedarikçi ana verilerini güncel tutmak, kuruluş tedarikçi havuzunu yetkin yeni tedarikçilerle genişletmek
  • Tedarikçilerin performansını değerlendirmek ve raporlamak
  • Satın Alma Departmanı ile ilgili prosedür ve süreçlerin uygulanması ve kayıtların tutulması
  • Sözleşmelerin hazırlanması, sözleşmelerin mali ve hukuki uygunluk denetimi, yükümlülüklerinin izlenmesi
  • Sözleşme konusu mal/hizmet alım-satımının şartname ve sözleşmeye uygunluğunun denetimi, imzalanmış sözleşmelerle ilgili resmî kurumlarla koordinasyonun sağlanması
  • Yeni sözleşme dönemi için tedarikçi araştırılması, değerlendirilmesi, tekliflerin toplanması, maliyet ve sözleşme koşullarının analizi, satın alma faaliyetleri kapsamında tüm malzeme, hizmet ve yatırım alımlarının planlanması, tekliflerin alınması ve değerlendirilmesi
  • Muhasebe Departmanı ile fatura takip sürecini yürütmek
  • Optimum maliyetlerle, ihtiyaçların zamanında ve doğru olarak temin edilmesini sağlamak
  • Tedarikçilerin performansını değerlendirmek ve raporlamak

NOT:

• Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp, sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi dikkatlice gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan başvurulara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır.
  • Başvurunuz için CV’niz ile birlikte mutlaka motivasyon mektubunuzu da sunmayı unutmayınız.

Habitat Derneği Hakkında

1997 yılında kurulan ve çalışmalarını beş ana başlık altında yürüten Habitat Derneği; güçlü ve gönüllü bireylerin, aydınlık geleceğin mimarları olacak çocukların, girişimci kadınların ve engelli bireylerin yani toplumun her kesiminin, sürdürülebilir toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığının bilinciyle faaliyetlerini sürdüren bir Sivil Toplum kuruluşudur. Habitat bütün çalışmalarında çok ortaklılığı esas almaktadır.