Habitat Derneği Girişimcilik Programı Kız Kardeşim Projesi kapsamında online İnternet Reklamcılığı Eğitimi gerçekleştiriyoruz. Kız Kardeşim Projesi kapsamında ürünlerini sosyal medya aracılığı ile pazarlamak isteyen kadınların internet reklamcılığı konusunda becerilerinin artması amacıyla uygulanan İnternet Reklamcılığı Eğitimlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. İnternet Reklamcılığı Eğitimi 9 Eylül 2021’de online olarak gerçekleştirilecektir.

Evde kal, #OnlineKal ve bize katıl!”

Eğitim, her yaş aralığından kendini bu alanda bilgi sahibi olmak isteyen ve kendini geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Eğitim İçeriği;

• Geleneksel Reklamlar
  • Dijital Reklam Alanları
  • Facebook Reklam Paneli
  • Instagram Reklam Paneli
  • İyi Uygulama Örnekleri

Kendini geliştiren, içindeki potansiyeli ve enerjiyi açığa çıkaran kadınlar, öncelikle kendilerine, çocuklarına ve ailelerine, ardından da topluma daha faydalı olacaktır. Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donanarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için desteklenmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye iş birliği ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi, bu eşitsizliği ortadan kaldırmakta önemli rol oynamış olup 2018-2020 yılları içerisinde 81 ilde gerçekleştirmiş olduğu finans, bilişim, iletişim ve girişimcilik eğitimleriyle yüz yüze 30.590 kadına, online etkinlikler ile 22.200’den fazla kadına ulaşmıştır. Ayrıca 2018 ve 2019 yılında gezici eğitim tırı ile 1.700’den fazla kadına ulaşmıştır. 2019 yılında ilki düzenlenen Kız Kardeşim Projesi Yerel Lezzetler Hibe Programı, gıda girişimciliği üzerine girişimci kadınların iş geliştirme süreçlerine destek olmak amacıyla, 30 ilden 11 girişimci kadına 275.000 TL’lik hibe desteği sağlamıştır. 2021 döneminde Kız Kardeşim Projesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği ve Coca-Cola Türkiye iş birliğinde, eğitim müfredatları ve gezici eğitim tırı ile 15.000 kadına ulaşmayı hedeflemektedir. Yerel eğitimlere ek olarak yeme & içme sektörüne yönelik çalışan, halihazırda işletme sahibi olan girişimci kadınların, işletmelerini geliştirebilmeleri için 29 girişimci kadına 25 biner TL ve 1 girişimci kadına 40 bin TL jüri özel ödülüyle toplamda 765.000 TL’lik iş geliştirme hibesiyle desteklenmesi amaçlanmıştır. Ayrıca proje kapsamında ‘Girişimci Kadınlar ile İlham Buluşmaları’ organize edilerek ve kadınlar arasındaki iletişim köprüsünün güçlenmesi  desteklenecektir.

Eğitim Tarihi:

9 Eylül 2021 Perşembe 16:00 – 18:00

Online gerçekleşecek olan eğitimin linki katılımcıların başvurularını yapmış oldukları e-mail hesapları üzerinden paylaşılacaktır.

Son Başvuru Tarihi:

9 Eylül 2021 – 12:59