Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye iş birliği ile yürütülen “Kız Kardeşim Projesi” kapsamında hayata geçirilen online eğitimler “kizkardesim.net” üzerinden erişime açıldı. Kadınları ekonomik hayata katılım konusunda destekleyen projenin yeni dijital platformu ile kadınlar Kız Kardeşim Projesi kapsamında verilen eğitim içeriklerine artık online olarak da ulaşabilecek ve eğitim sonunda sertifika alabilecekler.

Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için desteklenmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye iş birliği ile yürütülen “Kız Kardeşim Projesi” kapsamında hayata geçirilen “kizkardesim.net” kullanıma açıldı. Açılan yeni platform ile kullanıcılar proje kapsamında verilen, kadınların mali kaynaklarını doğru yönetebilmeleri ve temel finansal hizmetleri tanımalarını amaçlayan “Bireyler için Finansal Bilinç Eğitimi”, ürünlerini sosyal medya aracılığı ile pazarlamak isteyen kadınların internet reklamcılığı konusunda becerilerinin artmasını amaçlayan “İnternet Reklamcılığı Eğitimi” ve ürünlerini sosyal medya aracılığı ile pazarlamak isteyen kadınların mobil fotoğrafçılık konusunda becerilerinin artmasını amaçlayan “Mobil Fotoğrafçılık Eğitim” içeriklerine online olarak ulaşabilecek ve eğitim sonunda sertifika alabilecekler. Aynı zamanda platform içerisinde projeye dair haber yazıları, video içerikleri ve girişimcilik hikayeleri de yer almaktadır.