Kontrol Bende Projesi, Facebook ve Habitat Derneği ortak hayata geçirilmiştir. Proje kapsamında Türkiye’de 81 ilde gönüllü eğitmenler ile ilgili emniyet farkındalığı arttıracak yüz yüze ve çevrim içi eğitimler düzenlenmektedir.

Güvenli İnternet Günü Nedir?

Güvenli İnternet Günü (GİG), dijital teknolojilerin özellikle Çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif desteklemek istiyorum Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle, INSAFE / INHOPE ortak ağı tarafından onun şubatında organize edilmektedir. Onun yılın ikinci ayının ikinci haftasının ikinci günü kutlanan Güvenli İnternet Günü ‘ne katılan milyonlarca insan, olumlu değişime ilham vermek, iletişim konularıyla ilgili farkındalığı artırmak ve dünyadaki genel etkinliklere katılmak için bir araya geliyor.

Her yıl düzenli olarak yapılacak Güvenli İnternet Günü (GİG), güncel endişeleri ışıktan bir konuyu seçmekte ve siber zorbalıktan sosyal ağlara kadar söz konusu sorunların farkındalığını artırmayı hedefliyor.

Atölye Saatleri

Çocuklar için Çevrim İçi Güvenlik Atölyesi: 13.00-14.30
Ebeveynler için Çevrim İçi Güvenlik Atölyesi: 15.00-16.30
Gençler için Çevrim İçi Güvenlik Atölyesi: 17.00-18.30

* Atölyemiz kontenjanla sınırlıdır.

* Herhangi bir sorun varsa elif@habitatdernegi.org  adresine mail atabilirsin.