Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Visa Türkiye ve Habitat Derneği ortaklığında 30 üye banka ve e-para kuruluşunun destekleriyle yürütmekte olduğumuz Paramı Yönetebiliyorum Projesi eğitimlerine Dijital Finansal Okuryazarlık içerikleri ile devam ediyor.

Paramı Yönetebiliyorum Projesi Kapsamında Nesilden Nesile Dijital Finansal Okuryazarlık kampanyası ile ebeveynlere, anneanne/babaannelere, dedelere, teyzelere/halalara, dayılara/amcalara e-hizmetler, e-ticaret, online bankacılık ve dijital güvenlik konularındaki sorularının cevaplarını anlatıyoruz.

İnsanların dijital dönüşüme finans çerçevesinden bakmalarını, dijital finans kavramına hakim olmalarını ve eğitimden edindikleri bilgiler ile kişisel farkındalığın artırılmasını amaçlıyoruz.

Sen de 45 yaşını doldurmuş ebeveynlerinin, finansın dijital dönüşümüne kolayca ayak uydurmalarını istiyorsan, eğitimimize ebeyveninle beraber katıl “Dijital Finansal Sistem Okuryazarlık” ehliyetini alın.

Gerçekleşecek eğitimler sonunda “Dijital Finansal Okuryazarlık Ehliyet Sınavı” uygulaması yapılacaktır. Sınava katılıp kazanan 10 aileye 200 TL değerinde market alışveriş çeki verilecektir.

Not: Eğitime katılım için ebeveyn bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Siz de anneanne/babaanne ve dedeleriniz, teyze/hala/dayı ve amcalarınız ile birlikte bu eğitime başvuru yapabilirsiniz. 55 yaş üzeri bireyler torunları ile birlikte önceliklendirilecektir. Eğitim ücretsizdir ve eğitime katılanlara katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Kanalı: Zoom (Giriş Bilgileri aşağıdaki “Eğitim Başvuru Formu’nu doldurduktan sonra formda belirttiğiniz e-posta adresinize ve telefon numaranıza kısa mesaj olarak gönderilecektir.)

Eğitim Süresi: 2 saat

Eğitim Tarihi: 24 Ağustos 2021 – 16.00 – 18.00