Paramı Yönetebiliyorum Projesi; Türkiye’de ilk kez finansal bilinç alanında kamu, özel sektör ve sivil toplumu bir araya getirdi. Proje; Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği ve Visa Türkiye ortaklığında, 30 üye banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle geliştirilerek, 2009 yılının Aralık ayında hayata geçirildi.

Proje kapsamında 2015 yılından itibariyle hedef kitlesine dahil ettiği girişimcilerin ve girişimci adaylarının; kişisel ve işletme bütçe yapabilme, tasarruf yöntemlerini fark edebilme, yatırım araçlarını ve planlı borçlanma yöntemlerini öğrenme, işletme kurulurken ya da işlevini sürdürürken yapılması gereken adımları kavrayarak finansal okuryazarlık becerilerini geliştirmeyi hedeflemekteyiz.

Sen de gönüllü olarak çevrimiçi platformlarda girişimci adaylarına bu bilgilerle farkındalık kazandırmak istersen 1-4 Nisan 2021 tarihleri ve 13:00 – 17:30 saatleri arasında gerçekleştireceğimiz eğitmen eğitimine başvuru yapmayı unutma!

• Kontenjan 15 kişiyle ile sınırlıdır.

Son Başvuru Tarihi: 25 Mart 2021 / 23:59

Eğitmen Eğitimi programı dahilinde eğitim simülasyonları, atölye çalışmaları gibi oturumlarla içerikler eğitmen adaylarına aktarılacaktır.

Kimler eğitmen olabilir?

Gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip, Excel bilgisi olan, girişimcilik alanında bilgisi olan kişilerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

• Proje ekibi ile birlikte eğitimler planlamak
  • Eğitim içeriğini hedef kitleye aktarmak
  • Bir yıllık dönemde girişimci adaylarına ayda en az 1 kere çevrimiçi eğitim vermek
  • Gerçekleştirdiği eğitimleri proje ekibine raporlamak
  • Dijitalde proje faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamak
  • Dijital platformlar dışında yaşadığı ilde projenin eğitim dışı faaliyetlerini yürütülmesine destek olmak

Eğitmen Eğitimi Detayları Nelerdir?

*Eğitmen Eğitimi, 1-4 Nisan 2021 tarihleri ve 13:00 – 17:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

*Eğitimler 4  gün boyunca online platform üzerinden gerçekleştirilecektir.

*Eğitmen Eğitimi’ne tam zamanlı katılım gerekmektedir.

*Proje detaylarına habitatdernegi.org ve www.paramiyonetebiliyorum.net adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

*Her türlü sorunuz için py@habitatdernegi.org adresinden bilgi alabilirsiniz.

• Kontenjan 15 kişiyle ile sınırlıdır.

Son Başvuru Tarihi: 25 Mart 2021 Cuma / 23:59

Kimler eğitmen olabilir?

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

• Proje ekibi ile birlikte eğitimler planlamak
  • Eğitim içeriğini hedef kitleye aktarmak
  • Gerçekleştirdiği eğitimleri proje ekibine raporlamak
  • Dijitalde proje faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamak

Eğitmen Eğitimi Detayları Nelerdir?

*Eğitimler 4  gün boyunca online platform üzerinden gerçekleştirilecektir.

*Eğitmen Eğitimi’ne tam zamanlı katılım gerekmektedir.

*Her türlü sorunuz için py@habitatdernegi.org adresinden bilgi alabilirsiniz.