Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Visa Türkiye ve Habitat Derneği ortaklığında 30 üye banka ve e-para kuruluşunun destekleriyle yürütmekte olduğumuz Paramı Yönetebiliyorum projesi kapsamındakredi notu konusunda yeni bir içerik sunuyoruz. Kredi Kayıt Bürosu (KKB) iş birliği ile hayata geçirdiğimiz bu yeni içerik ile gençlerin kredi notu konusunda bilinçlendirilmesini hedefliyoruz. Eğitimlerin yanı sıra 1 yıllık Findeks paketi ödüllü yarışmalar düzenliyoruz.

Gerçekleştireceğimiz eğitimler ve yarışmalar ile bireylerin finansal okuryazarlık farkındalığını ve bilgilerini artırma; kredibilite notlarını yönetebilmelerini ve korumalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

Siz de Paramı Yönetebiliyorum Projesi Finansal Okuryazarlık Eğitimi ve Kredi Kayıt Bürosu tarafından hazırlanan Kredibilite Notu Eğitimi’ne katılarak finansal okuryazarlık kapasitenizi artırabilir ve kredi notu ile ilgili püf noktaları öğrenebilirsiniz.

Not: Eğitim ücretsizdir ve katılımcılara eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Kanalı: Zoom

• Doğru Bilinen Yanlışlar
  • Sık Sorulan Sorular

Yarışmaya nasıl katılabilirim?

Paramı Yönetebiliyorum ile Finansal Geleceğimi Planlıyorum yarışmasına katılım sağlayabilmek için Kredi Kayıt Bürosu iş birliği kapsamında gerçekleştireceğimiz eğitime katılmanız gerekmektedir.

Yarışmanın ödülü nedir?

Her ay 10 kişiye 1 yıllık Findeks Premium Paket ödül olarak verilmektedir.

Findeks Premium Paket nedir?

Premium Paket ödülü ile Findeks Kredi Notu’nuzu yükseltmek ya da (Korumak) aynı seviyede kalmasını sağlamak için Findeks danışmanlarından size özel öneriler alabilirsiniz.

Bu ödül ile konusunda uzman Findeks danışmanları Risk Raporunuzu inceler ve size özel olarak belirledikleri tavsiyelerle notunuzu olumlu yönde değiştirmenize yardımcı olurlar.

• Yarışma Şartları ve Koşulları
    • Paramı Yönetebiliyorum ve Kredi Kayıt Bürosunun ortaklaşa düzenlediği 3 saatlik eğitime katılım beklenmektedir.
    • Eğitimler her ay 2 defa gerçekleştirilecektir. Eğitim duyuruları Habitat Derneği ve Kredi Kayıt Bürosu sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır.
    • Eğitimin hemen sonrasında Paramı Yönetebiliyorum ile Finansal Geleceğimi Planlıyorum yarışması gerçekleşmektedir. (Eğitime tam zamanlı katılım sağlayanlar yarışmaya katılım sağlayabilecektir.)
    • “Finansal Geleceğimi Planlıyorum Yarışması”nın ilki 30 Ocak tarihinde gerçekleşmiştir. Her ay iki eğitimin ardından düzenlenecek olan yarışma, Aralık 2021’de sonuncusu gerçekleştirilecek şekilde planlanmıştır.
    • Aylık periyotlar ile gerçekleştirilen eğitim ve yarışmalar sonunda her ay 10 kişi olmak üzere (her eğitim sonunda 5 kişi olacak şekilde) toplamda 120 kişi ödül almaya hak kazanacaktır.
    • Kazanan yarışmacılar 12 ay boyunca Findeks Premium Paket hizmetini 1 yıl ücretsiz kullanım hak kazanacaktır.

Eğitim ve Yarışma Tarihi13/02/2021 – 14:00 – 17:30

Sen de eğitime katıl, paranı yönet!