Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Visa Türkiye ve Habitat Derneği ortaklığında 30 üye banka ve e-para kuruluşunun destekleriyle yürütmekte olduğumuz Paramı Yönetebiliyorum projesinin, Kredi Kayıt Bürosu (KKB) ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında yeni bir eğitim içeriği ile yeni döneme başlıyoruz. Eğitimlerle birlikte konu kapsamında ödüllü yarışmalar düzenliyoruz.

Gerçekleştireceğimiz eğitimler ve yarışmalar ile bireylerin finansal okuryazarlık farkındalığını ve bilgilerini artırma; kredibilite puanlarını yönetebilmelerini ve korumalarını sağlamayı amaçlıyoruz.

Siz de bu  birliği doğrultusunda Paramı Yönetebiliyorum Projesi segmentlerinden biri olan Bireyler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitimi ve Kredi Kayıt Bürosu tarafından hazırlanan Kredibilite Eğitimine katılarak finansal okuryazarlık kapasitenizi artırabilir ve kredi puanının yüksek ve düşük olması hakkındaki püf noktaları öğrenebilirsiniz.

Not: Eğitim ücretsizdir ve eğitime katılanlara katılım belgesi verilecektir.

Eğitim Kanalı: Zoom

• Doğru Bilinen Yanlışlar
  • Sık Sorulan Sorular

Yarışmaya nasıl katılabilirim?

Paramı Yönetebiliyorum ile Finansal Geleceğimi Planlıyorum yarışmasına katılım sağlayabilmek için Kredi Kayıt Bürosu iş birliği kapsamında gerçekleştireceğimiz eğitime katılmanız gerekmektedir.

Yarışmanın ödülü nedir?

Findeks Premium Paket ödülünü kazanma şansını sen de yakala!

Findeks Premium Paket nedir?

Premium Paket ödülü ile Findeks Kredi Notu’nuzu yükseltmek ya da (Korumak) aynı seviyede kalmasını sağlamak için Findeks danışmanlarından size özel öneriler alabilirsiniz.

Bu ödül ile konusunda uzman Findeks danışmanları Risk Raporunuzu inceler ve size özel olarak belirledikleri tavsiyelerle notunuzu olumlu yönde değiştirmenize yardımcı olurlar.

Siz de gelecek hayallerinize katkı sunmak istiyorsanız;

Önce eğitime, sonra yarışmaya katılarak kredibilitenize katkı sağlayabilirsiniz.

Yarışma Şartları ve Koşulları

• Paramı Yönetebiliyorum ve Kredi Kayıt Bürosunun ortaklaşa düzenlediği 3 saatlik eğitime katılım beklenmektedir.
  • Eğitimler her ay 2 defa gerçekleştirilecektir. Eğitim duyuruları Habitat Derneği ve Kredi Kayıt Bürosu sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır.
  • Eğitimin hemen sonrasında Paramı Yönetebiliyorum ile Finansal Geleceğimi Planlıyorum yarışması gerçekleşmektedir. (Eğitime tam zamanlı katılım sağlayanlar yarışmaya katılım sağlayabilecektir.)
  • Finansal Geleceğimi Planlıyorum Yarışması 30 Ocak 2021 tarihinde başlayacak olup her ay gerçekleştirilecek 2 eğitimin ardından düzenlenecektir ve Aralık 2021’e sonuncusunu gerçekleştirmek üzere planlanmıştır.
  • Aylık periyotlar ile gerçekleştirilen eğitim ve yarışmalar sonunda her ay 10 kişi olmak üzere toplamda 120 kişi ödül almaya hak kazanacaktır.
  • Kazanan yarışmacılar 12 ay boyunca Findeks Premium Paket hizmetini 1 yıl ücretsiz kullanım hak kazanacaktır.

Eğitim ve Yarışma Tarihi13/02/2021 – 14:00 – 17:30

Sen de eğitime katıl, paranı yönet!