Proje kapsamında gerçekleştirilecek olan Tasarım Odaklı Düşünme Atölyesi’nde, girişimci kadınlar kullanıcılarını merkeze alarak ürünlerini nasıl geliştirebileceklerini derinlemesine sorgulama fırsatı yakalayacak. Uygulamalı olarak persona çalışmasıyla hedef kitlelerini tanırken, deneyim haritası kanvası ile potansiyel müşterilerinin tüm etkileşimlerini, kullanıcının gözüyle deneyimleme fırsatı yakalayacak.

*Etkinlik ücretsizdir.

*Kontenjanımız 45 kişi ile sınırlıdır.

*Atölye sadece kadınlara açıktır.

Atölye Tarihi: 22 Ocak 2021 / 13:00-16:00

Son Başvuru: 21 Ocak 20201 / 17:00

Proje Hakkında:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen #SheMeansBusiness Projesi, girişimci kadınların bir araya gelerek yararlı bağlantılar kurabilecekleri, tavsiyelerini paylaşabilecekleri ve hep birlikte işletmelerini büyütebilecekleri bir alan sunmayı hedefliyor. Şimdiye kadar Türkiye’nin farklı bölgelerinde 5.000’den fazla kadın bu program sayesinde dijital pazarlama araçlarının kullanımına dair eğitim alarak işlerini geliştirme fırsatı yakaladı. Projenin yeni döneminde eğitimler online olarak devam edecektir.

#SheMeansBusiness Projesi’nin temel hedefleri: girişimci kadınların kendileri gibi iş kurmuş olan diğer girişimci kadınlarla buluşturarak, iş birliklerini ve deneyim aktarımını sağlamak ve dijital mecraları daha etkin bir şekilde kullanarak girişimci kadın adaylarının yurtdışına açılmasını teşvik etmektir.

Projenin yeni döneminde online eğitimlerin yanında alanında uzman kişilerin önderliğinde gerçekleşecek atölye çalışmaları ve topluluk buluşmaları da olacak. Siz de işletmenizi bir adım öteye taşımak istiyorsanız, #SheMeansBusiness tam da size göre!

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitim sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için sinirlariasanturkiye@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.