Japonya Hükümeti tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Tarafından Habitat Derneği ortaklığında uygulanan “Suriyeli ve Türk, Kadın ve Kız Çocuklarının; Sosyal ve Ekonomik Dayanıklılığının Güçlendirilmesi” projesi iki ana program yoluyla ev sahibi toplum ile Suriyeli kadın ve kız çocuklarının; finansal bilinç, girişimcilik, kariyer planlama ve teknoloji alanlarında becerilerinin ve sosyal uyumlarının geliştirilmesini hedeflemektedir.

Proje kapsamında gerçekleştireceğimiz tasarım odaklı düşünme eğitimine katılarak; tasarım odaklı düşünme nedir, tasarım odaklı düşünmenin aşamaları nelerdir, problem çözme örneği, temel kullanım Figma eğitimi, UI/UX kavramları konularında bilgi edinebilirsiniz.

• Eğitim dili Türkçe olacaktır. Arapça simultane çeviri desteği sağlanacaktır.
  • Eğitim tamamen ücretsizdir.
  • Eğitim 6 gün sürecektir.
  • Eğitim sonrasında yapılacak sınavı başarıyla tamamlayan katılımcılar sertifika kazanacaktır.
  • Eğitim Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Başvurular her şehre açıktır.

Eğitim Saati: 10.00-17.00

Eğitim Tarihleri: 8-9-10-11-12-15 Mart 2021

يهدف مشروع تعزيز الاستقرار الاجتماعي والاقتصادي للنساء والفتيات من اللاجئات والمجتمع المضيف في تركيا الممول من حكومة اليابان ، والذي تنفذه وحدة الأمم المتحدة للمرأة بالشراكة مع جمعية الهبيتات الى تطوير المهارات والتماسك الاجتماعي بين المجتمع المضيف والنساء والفتيات السوريات من خلال برنامجين رئيسيين , في مجالات الوعي المالي وريادة الأعمالوالتخطيط الوظيفي والتكنولوجيا.

من خلال المشاركة في تدريب التفكير التصميمي الذي سنقوم به في نطاق المشروع؛ يمكنك التعرف على: ما هو التفكير التصميمي، ما هي مراحل التفكير التصميمي، مثال على حل المشكلات، الاستخدام الأساسي ل تعليم Figma ، مفاهيم UI / UX.

لغة التدريب ستكون التركيةسيتم توفير الترجمة الفورية باللغة العربية.

التدريب مجاني تمامًا.

سيستمر التدريب 6أيام.

تُمنح شهادة مشاركة لمن أكملوا الاختبار بنجاح بعد التدريب.

سيتم تنفيذ التدريب من خلال منصة زووم.

التقديم متاح لكل المدن.

ساعات التدريب: 10.00-17.00