İMECE Projesi kapsamında çevrim içi olarak “Tasarım Odaklı Düşünme Eğitimi” gerçekleşecektir.

Eğitim içeriği hakkında:

• Tasarımcıların Çalışma Süreçleri
  • İnsan Odaklı Teknikleri Sistematik Olarak Ayıklama
  • Tasarımlarımızda ve İşletmelerimizde Var Olan Problemlere Yenilikçi Yaklaşımlı Çözüm Yöntemleri

Habitat Derneği ve UNHCR tarafından yürütülen İMECE projesi Türkiye’deki mülteci ve ev sahibi toplulukların geçim kaynaklarını, girişimcilik kapasitelerine ve istihdam edilebilirliklerine katkıda bulunarak iyileştirmeyi amaçlamaktadır. Bireylerin katılımını ve ekonomiye katkısını artırmak için proje kapsamında 6 proje ilinde (İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Gaziantep, Denizli) girişimcilik ve istihdam eğitimleri düzenlenmektedir.

Tasarım Odaklı Düşünme konusuna ilgisi olan ve bu konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkesi davet ediyoruz.

• Başvurular her şehre açıktır. Ancak proje şehirlerinde yaşayan katılımcıların başvurularına öncelik verilecektir (İstanbul-Ankara-Gaziantep-Hatay-Mersin-Denizli)
  • Eğitim dili Türkçe olacaktır. Arapça’ya simultane çeviri desteği sağlanacaktır.
  • Eğitimin tamamına katılan kişilere katılım belgesi verilecektir.
  • Kabul edilirseniz, eğitim bağlantı linki e-postanıza gönderilecektir.

Eğitim tarihleri:

21.10.2020 – 18:00-22:00, Son başvuru tarihi 20.10.2020 – 15:00.

24.10.2020 – 12:30-16:30, Son başvuru tarihi 23.10.2020 – 15:00.

محتوىموقعالويب

في سياق مشروع ايميجه   ، حيث سيتم تنفيذ ” تدريب على التفكير التصميمي ” عبر الإنترنت.

حول المحتوى:

.تعريف التفكير التصميمي

سير عمليات العمل للمصممين

الفرز المنهجي للتقنيات الموجهة نحو الناس

ايجاد طرق و حلول مبتكرة للمشاكل في تصاميمنا ومؤسساتنا

،يهدف مشروع ايميجه  الذي تديره جمعية الموئل ومفوضية الأمم المتحدة لشؤون اللاجئين ، إلى تحسين سبل عيش اللاجئين والمجتمعات المضيفة في تركيا من خلال المساهمة في قدراتهم على تنظيم المشاريع وإمكانية التوظيف. في سياق المشروع ، يتم تنفيذ دورات تدريبية على ريادة الأعمال والتوظيف في 6 مدن للمشروع (اسطنبول ، أنقرة ، هاتاي ، مرسين ، غازي عنتاب ، دنيزلي) لزيادة مشاركة الأفراد ومساهمتهم في الاقتصاد.

ندعو كل من لديه اهتمام ويريد التعرف على التفكير التصميمي.

• التقديم للتدريب مفتوح لجميع المدن ، ولكن ستعطى الأولوية لتطبيق مدن المشروع (اسطنبول – أنقرة – غازي عنتاب – هاتاي – مرسين – دنيزلي)

• التدريب سيكون باللغة التركية. سيتم توفير دعم الترجمة الفورية للغة العربية.

• تُمنح شهادة مشاركة لمن يشارك بشكل كامل في التدريب.

• إذا تم قبولك ، فسيتم إرسال رابط الانضمام إلى التدريب إلى بريدك الإلكتروني.

مواعيدالتدريب

21/10/2020

من الساعة 21:00-18:00 ,أخر موعد للتقديم 20\10\ 2020 حتى 15:00

24/10/2020

من الساعة 16:30-12:30 ,أخر موعد للتقديم 23\10\ 2020 حتى 15:00

In the context of IMECE Project, as online “Design Thinking Training”  will be executed.

About the content:

• Working Processes of Designers
  • Systematically Sorting of People-Oriented Techniques
  • Innovative Approach and Solution Methods for Problems in Our Designs and Enterprises

IMECE Project, which is running by Habitat Association and UNHCR, aims to improve livelihoods of refugees and host communities in Turkey by contributing to their entrepreneurial capacities and employability. In the context of the project, entrepreneurship and employment trainings are executed in 6 project cities (İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Gaziantep, Denizli) to increase individuals’ participation and contribution to the economy.

We invite everyone who has interest and wants to know about Design Thinking.

• Applying for the training is open to all cities, But the priority will be given to the application for the project cities (Istanbul-Ankara-Gaziantep-Hatay-Mersin-Denizli)
  • Training will be in Turkish Language. Simultaneous translation support for Arabic will be provided.
  • Participation certificate will be given to those who fully participate in the training.
  • If you are accepted, the link to join the training will be sent to your email.

Training dates:

21.10.2020 – 18:00-22:00, Deadline 20.10.2020 until 15:00.

24.10.2020 – 12:30-16:30, Deadline 23.10.2020 until 15:00.