Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı ortaklığında yürütülen Yarını Kodlayanlar Projesi kapsamında, gönüllü eğitmenlerimiz yönetiminde, 7-14 yaşları arasındaki çocuklar için çevrim içi Tinkercad eğitimi veriyoruz.

Böylece çocukların 3 boyutlu ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerini sağlıyoruz.

Sen de Tinkercad ile kod öğrenmenin keyfine varmak istiyorsan eğitimimize HEMEN BAŞVUR!

Kimler başvuruda bulunabilir?

Eğitim Tinkercad hakkında bilgi sahibi olmak ve kendini bu alanda geliştirmek isteyen 7-14 yaşları arasındaki çocukların katılımına açıktır.

Eğitiminin detayları nelerdir?

• Eğitimimiz uygulamalı bir eğitim olacağı için çocuklarımızın izler değil yapar pozisyonda olmaları beklenmektedir. Bunun için çocuklarımıza eğitimde bilgisayar ve/veya tablet kullanmalarını öneririz.
  • Eğitimler çevrim içi gerçekleştirilecektir. Eğitimimiz 1 gündür. Katılmak istediğiniz tarih için lütfen başvuru formunu doldurun.
  • Eğitimimiz kontenjanla sınır olup yalnızca olumlu durumda dönüş sağlanacaktır. Yoğunluk sebebiyle seçtiğiniz eğitim tarihleri için mesaj gelmeme durumunda endişelenmeyin, ileri tarihte de olsa çocuklarımızı eğitime dahil edeceğiz.

Eğitim Tarihi ve Süresi: 14-21-28 Mayıs 2022 / 14.00-16.00

Son Başvuru Tarihi: 12-19-26 Mayıs 2022 / 23.59

Eğitime dair her türlü sorunuzun cevabını almak için ipek@habitatdernegi.org ve izelyıldız@habitatdernegi.org adreslerine e-posta atabilirsiniz.