Habitat Derneği, Türkiye Vodafone Vakfı ve Vodafone Türkiye ortaklığında yürütülen ve 7-14 yaş arası çocuklarda çevre ve afet bilinci oluşturmayı hedefleyen Yeşil Gezegen Projesi kapsamında Çevre Bilinci ve Afet Eğitimi düzenlenecektir.

7-14 yaş arası ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin içinde bulundukları dünyaya karşı bireysel ve toplumsal sorumlulukları hakkında farkındalık kazanmalarını amaçlayan Yeşil Gezegen Projesi kapsamında düzenlenecek olan eğitim, 25.12.2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Sen de çevresel sorunların üstesinden gelmek için çözümün bir parçası olmak istiyorsan, eğitimimize hemen katıl!

Eğitim içeriği

• Çevre Nedir?
  • Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği
  • Atıklar
  • Geri Dönüşüm ve Elektronik Atıklar
  • Afet Eğitimi

Kimler eğitime katılabilir?

7-14 yaş arasındaki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencileri eğitimlerimize katılabilirler. Eğitimlerimize katılan tüm öğrenciler, Nisan 2022’de gerçekleştirilecek ve detayları çok yakında açıklanacak Kidathon fikir maratonu etkinliğinde yer alabileceklerdir.

Eğitim detayları nelerdir?

• Zoom platformu üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşecek eğitim, iki saat sürecektir.
  • Tüm eğitim programına eksiksiz katılan öğrenciler Nisan 2022’deki Kidathon etkinliğine katılabilirler.

Eğitim Tarihleri: 25.12.2021

Son Başvuru Tarihi: 20.12.2021 23.59

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitim sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için ipek@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.