Sınırları Aşan KOBİ’ler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook, Habitat Derneği ve Hackquarters ortaklığında yürütülen Sınırları Aşan KOBİ’ler Projesi, Türkiye’deki küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin ve girişimcilerin dijitalleşme yolunda kapasitelerini geliştirmelerini ve bu yolla sınırları aşmalarına katkı sağlamayı amaçlıyor.

KOBİ’lerin ve girişimcilerin dijitalleşme kapasitelerini artırmalarını destekleyerek, sınırları aşmalarına basamak olacak etkinlikler ve eğitim programı aşağıdaki başlıklarda belirtilmiştir.

Facebook ürün ailesi, günümüzde hizmet ve/veya ürününü dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere sunmayı hedefleyen işletmelere birçok imkân sunuyor. Türkiye’de 44 milyon kişi tarafından aktif olarak kullanılan ve toplamda 1,7 milyon işletme sayfasına ev sahipliği yapan Facebook, insanlar ve işletmeler arasında dijital bir köprü olmayı sürdürüyor. Sınırları Aşan Türkiye Raporu’na ulaşmak için tıklayınız. https://www.sinirlariasanturkiye.com/

Sınırları Aşan KOBİ’ler Projesi, Türkiye’deki işletmelerin dijitalleşme yoluyla satış ve pazarlama yetkinliklerini geliştirerek, sınır ötesindeki uluslararası müşterilere ulaşmalarını desteklemeyi hedefliyor.

Habitat Derneği’nin yürütücülüğünü üstlendiği proje kapsamındaki ”Sınırları Aşan KOBİ’ler” Programı, KOBİ’lerin dijitalleşme becerilerini artırarak, sınırlarını aşmalarını ve küresel pazarda bir aktör haline gelmelerini amaçlıyor. ”Sınırları Aşan KOBİ’ler”, Facebook, Instagram, WhatsApp ve Facebook Messenger’ın da aralarında bulunduğu Facebook ürün

ailesinin işletmeler tarafından nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğine yönelik, dijital pazarlama tekniklerinin yer alacağı zengin eğitim içerikleriyle katılımcılılarını bekliyor.

Bir yıl içinde 4 haftalık bir eğitim süreci boyunca 50 işletme üyesine hem Facebook ürünlerini kullanmaya hem de diğer alanlardaki temel ihtiyaçlara odaklanan eğitimler veriyoruz. 4 haftalık eğitimin sonunda, her işletme stratejisini jüri karşısında sunuyor ve kazanan işletmeler stratejilerini mentörler eşliğinde uyguluyor.

Sınırları Aşan KOBİ’ler
Hedef Grup
  • KOBİ’ler
  • Girişimciler