Sınırları Aşan KOBİ’ler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook, Habitat Derneği ve Hackquarters ortaklığında yürütülen Sınırları Aşan KOBİ’ler Programı, Türkiye’deki küçük ve orta büyüklükteki işletme ve girişimcilerin dijitalleşme becerilerini artırarak sınırları aşmalarını ve küresel pazarda bir aktör haline gelmelerini hedefliyor. İşletmelerin satış ve pazarlama yetkinliklerini geliştirmeye katkı sağlayan etkinlik ve dijital pazarlama tekniklerinin yer aldığı zengin eğitim içerikleriyle program, Türkiye’deki KOBİ’ler ve girişimcilerin sınır ötesindeki uluslararası müşterilere ulaşmalarını destekliyor.

Facebook ürün ailesi, günümüzde hizmet ve/veya ürününü dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere sunmayı hedefleyen işletmelere birçok imkân sunuyor. Türkiye’de 44 milyon kişi tarafından aktif olarak kullanılan ve toplamda 1,7 milyon işletme sayfasına ev sahipliği yapan Facebook, insanlar ve işletmeler arasında dijital bir köprü olmayı sürdürüyor. Sınırları Aşan Türkiye Raporu’na ulaşmak için tıklayınız.

”Sınırları Aşan KOBİ’ler”, Facebook, Instagram, WhatsApp ve Facebook Messenger’ın da aralarında bulunduğu Facebook ürün ailesinin işletmeler tarafından nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğine yönelik, dijital pazarlama tekniklerinin yer alacağı zengin eğitim içerikleriyle katılımcılılarını bekliyor.

4 haftalık bir eğitim süreci boyunca 50 işletme üyesine hem Facebook ürünlerini kullanmaya hem de diğer alanlardaki temel ihtiyaçlara odaklanan eğitimler veriyoruz. 4 haftalık eğitimin sonunda, her işletme stratejisini jüri karşısında sunuyor ve kazanan işletmeler stratejilerini mentörler eşliğinde uyguluyor.

Sınırları Aşan KOBİ’ler
Hedef Grup
  • KOBİ’ler
  • Girişimciler