Habitat Derneği Takım Arkadaşları Arıyor

Habitat Derneği sürdürülebilir sosyal kalkınma amacına ulaşmak için yönetişim, bilişim, finansal okur yazarlık, girişimcilik ve kırsal kalkınma olmak üzere beş alanda 20 yıldır faaliyetlerini sürdürmektedir.

Bu programlar altında çok paydaşlı ortaklıklarla bütün Türkiye’de ve komşu ülkeler ile Avrupa bölgesinde projeler uygulamakta, küresel süreçleri takip ederek bilgi akışı ve etkileşimi kolaylaştırarak, politika belgelerine katkı koymakta ve gönüllülük kültürünü yaymaktadır.

GENEL NİTELİKLER

Faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz binanın danışma bölümünde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde takım arkadaşı aramaktayız.

• Lise mezunu,
  • Dinamik, dikkatli ve öğrenmeye açık
  • Yazılı ve sözlü iletişim becerileri gelişmiş
  • İstanbul’da ikamet eden
  • B sınıfı ehliyeti olan ve araç kullanabilen

İŞ TANIMI

• Danışma bölümünde gelen konukları yönlendirmek, bina içerisinde yapılan faaliyetleri takip etmek ve etkinlik alanlarının kullanımında koordinasyonu sağlamak,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen
    Özgeçmişinizi ik@habitatdernegi.org  adresine mail yoluyla ulaştırabilirsiniz.