Habitat Derneği Mülteci Programı’na Takım Arkadaşı Arıyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği (Habitat) sürdürülebilir kalkınma alanında çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. Gençlerin sürdürülebilir kalkınmada etkin rol oynamasını hedefleyen Habitat, 1995 yılında Kopenhag Sosyal Kalkınma Zirvesi’nde veBirleşmiş Milletler Habitat II Zirvesi için bir araya gelen aktivistler tarafından 1997’de kuruldu. Kuruluş vizyonu dünya gençliği ile Türkiye gençliği arasında iletişim köprüsü kurmak olan  Habitat, bu vizyon doğrultusunda gençlerin kapasitelerini geliştirmek ve uluslararası ortaklıklar kurmak adına bir çok proje ve program geliştirdi.Örgütlü ve gönüllülük bilinci ile hareket eden toplumların etkinliğine inanan Habitat, Kent Konseyi, Gençlik, Kadın, Engelli ve Çocuk Meclisleri ile Ulusal GençlikParlamentosu’nun kurulmasına öncülük etti. Bununla birlikte TOBB Genç ve KadınGirişimciler Kurulları gibi birçok mekanizmanın oluşmasına destek verdi.Habitat bütün çalışmalarında hükümetler, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla çok paydaşlı ortaklıklar kurar. Habitat, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) stratejik ortağıdır. Kurumumuz bünyesinde Mülteci Programı’nda görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz.

• Program kapsamında geliştirilen eğitim içerikleri ve duyurularının Arapça/İngilizce’ye çevirisi konusunda Hedef Kitle Erişim Koordinatörü ve Proje Koordinatörüne destek verilmesi,
  • İş planında yer alan Girişimcilik, İşe Destek ve sosyal uyum eğitimleri ve etkinlikleri için gerekli içerik hazırlığının sağlanması ve yerel eğitimin gerçekleştirilmesi;
  • Girişimcilik Kampları ve diğer atanılan etkinlikte hazır bulunulması ve Habitat personelinin yönlendirmesine uygun olarak görev alınması,
  • Katıldığı faaliyet sonrasında Faaliyet Raporu Çalışma Sayfasını doldurarak Program
  • Direktörü, Proje Koordinatörü ve Hedef Kitle Erişim Koordinatörüne iletilmesi,
  • Fon desteği sağlanması sürecinde başvuruların yaygınlaştırılması, katılımcıların seçimi, birebir görüşmelerin sağlanması ve sürecin takibi konusunda Geçim Kaynakları
  • Koordinatörü’ne destek verilmesi,
  • Program kapsamındaki tüm döküman ve yazışmaların ihtiyaç halinde TR-AR-EN-TR tercümelerinin yapılması,
  • Etkinlik sırasında ihtiyaç halinde TR-AR-EN-TR dillerinde tercümanlık yapılması.

Başvuru için son tarih 3 Mart 2019’dur.

Başvuru Formuna Ulaşmak için Tıklayınız.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]