Dijital Şenlik’te Buluşuyoruz!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hem öğreneceğimiz hem eğleneceğimiz Dijital Şenlik etkinliğinde 6 Haziran 2020 Cumartesi günü 13:00-19:00 saatleri arasında alanında fark yaratan konuşmacıların oturumlarıyla ve birbirinden güzel çözümlerin konuşulacağı atölyelerle bir araya geliyoruz!

Dijital Şenlik’te Neler Var?

Oturumlar: Alanında fark yaratan konuşmacılarla; Dijital Yetkinlikler’den Geleceğin Teknolojileri’ne, Yapay Zekanın Geleceği’nden Mobil Dünya’da Yatırımlara dijital konuları konuşuyor, Evde Kalma Sürecinde Psikolojik Değişimlerimizi inceleyeceğimiz oturumlarda buluşuyoruz.

Atölyeler: Yapılacak atölyelerle kriz dönemi sonrası teknolojinin, sosyal hayatın ve psikolojimizin değişimlerini incelemek, fikirlerimizi konuşmak ve farklı çözümler üretmek için bir araya geliyoruz. (Atölyelerde yer almak için aşağıda bulunan linkten başvurmanız gerekmektedir.)

Etkinlikler: Ödüllü bilgi yarışmaları, sürpriz mesajlar, dijital hareketlendiriciler, oturum sonrası etkinlikler…

Neden ‘Sinerji’?

Habitat Derneği Dijital Dönüşüm Programı olarak düzenleyeceğimiz Dijital Şenlik’ler ile her buluşmamızda farklı bir temayla bir araya geleceğiz.

İlk şenliğimizin teması ise ‘Sinerji’!

Sinerji: kelimesinin anlamı aslında birkaç özlü sözle oldukça bağdaşmaktadır. Bu kapsamda “Bir elin nesi var, iki elin sesi var” atasözü aslında sinerjinin altında yatan esas durumu nitelemektedir.

Sinerji aynı zamanda ve aynı sonuca ulaşmak için ortaya çıkarılan uyumlu ve ortak güç olarak açıklanmaktadır. Aynı hedef doğrultusunda farklı kişilerin ortak bir çabada bulunması sinerji kavramının bir özetidir. Kişilerin uyumlu çalışması güzel bir sonuca bağlandığında da “sinerji yaratmak” kavramı oluşmaktadır.

–Alıntı–

Sinerji yaratmak için bir araya geliyor, Dijital Şenlik ile hem eğleniyor hem de öğreniyoruz!

*Dijital Şenlik ‘Sinerji’ etkinliğinde konuşmacılarla Youtube kanalımız üzerinden buluşup, atölyeler için -başvuranlara- gönderilen linkte buluşacağız.

*Atölye çalışmalarında işlenecek konularla da bağlantılı süreçler oluşacağından Dijital Şenlik ‘Sinerji’ etkinliğinde atölye başvurusu yapan herkesin online oturumların tümüne katılımı zorunludur.

*Atölye başvuruları incelenirken teknoloji alanına ilgisi olanlara, farkındalık yaratmak isteyen motivasyona sahip olanlara, Habitat Derneği’nin çalışmaları kapsamında aktif faaliyetlerde bulunmuş gönüllülere öncelik verilecektir.

*Başvurusu onaylanan katılımcılara bilgilendirme maili gönderilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 5 Haziran 2020 Saat: 18:00

Etkinlik sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine mail atarak bize ulaşabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” style=”outline” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F201482490164048|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar