II.Dijital Şenlik’te Buluşuyoruz! 

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]İlham temasıyla ikincisini düzenlediğimiz Dijital Şenlik etkinliğimize davetlisiniz! 19 Eylül 2020 Cumartesi günü 13:00 – 17:30 saatleri arasında ilham alacağımız, alanında deneyimli konuşmacıların oturumları ve panelleriyle bir araya geliyoruz.

Dijital Şenlik’te Neler Var? 

Oturumlar: Alanında fark yaratan kişilerden, başarı hikayelerinin kahramanlarına kadar birçok kişinin misafir olduğu Dijital Şenlik’te ‘İlham’ temasıyla buluşuyoruz. Küresel sorunlardan, eğitimde dijitalleşmeye, Habitat’tan yolu geçenlerden, yenilikçi ve dijital çocuklara uzanan konuları tüm yaş grubundan konuşmacılarla yapılacak oturumlarda konuşuyoruz.

Bizi Hangi Konular Bekliyor? 

Mühendislikten Sivil Topluma, Habitat Çocukları, İklim Aktivistleri, Habitat Mezunları, Fark Yaratan Öğretmenler, Gönülden Sesler

Neden ‘İlham’? 

Habitat Derneği Dijital Dönüşüm Programı olarak düzenleyeceğimiz Dijital Şenlik’ler ile her buluşmamızda farklı bir temayla bir araya geliyoruz. İkinci Dijital Şenlik temamız; İlham! İlkinde birlikte yarattığımız Sinerji temasının ardından hep beraber İlham alacağımız oturumlarla bir araya geliyoruz.

İlham: Genelde ani ve ansızın gelen düşüncelerdir. Bunun yanı sıra düşüncelerinizi kontrol edebiliyorsanız her an ilham periniz baş ucunuzda demektir. Düşünceyi kontrol etmek de bol okumaktan ve izlemekten geçer. Kısaca kendinizi geliştirmenizle olur. Bugüne kadar hep birlikte yaptığımız gibi kendimizi birlikte geliştirmeye devam ediyoruz.

Önemli olan ilhamın gelip sizi bulması değil, sizin onu var etmeniz, sizin onu bulmanız! Hayallerinizi gerçekleştirebilmek için bir yerden başlamanız gerektiğini unutmayın!

Her şey her zaman ayağınıza gelmeyecektir. İlham da öyle… Sizin istediklerinizin peşinde koşmanız ve sizin onları var etmeniz gerekecek. Bunun için vazgeçmeden istediğinize odaklanmalı ve işe koyulmalısınız. İlham size gelmiyorsa, siz onu bulun! Nasıl mı? Bunun cevabını Dijital Şenlik’te beraber bulacağız, ilham perilerinin hep yanımızda olması dileğiyle!

–Alıntı—

İlham almak için bir araya geliyor, Dijital Şenlik ile hem eğleniyor hem de öğreniyoruz!

*Dijital Şenlik ‘İlham’ etkinliğinde konuşmacılar ve panellerle Youtube kanalımız üzerinden buluşacağız.

*Eğer etkinliği hatırlatmamızı istersen formu doldurmalısın!

Etkinlik sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine mail atarak bize ulaşabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”violet” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F202473164680959|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar