İmece Circle Network Üyelerini Arıyor! – تبحث حلقة ايميجه عن أعضاء للانضمام للشبكة

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Türkçe” tab_id=”1574321024188-47af5710-3713″][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve UNHCR tarafından yürütülen İMECE Projemizde, Türkiye’deki mültecilerin, girişimcilik kapasitelerine ve istihdam edilebilirliklerine katkıda bulunarak geçim kaynaklarına olan erişimlerini artırmayı hedefliyoruz. 

İMECE Circle

Sen de bilgi, deneyim, beceri ve hizmet alışverişi yaparken aynı zamanda çeşitli sektör liderleri ile bir araya gelmek, kendi işini de geliştirme fırsatı bulmak istiyorsan İMECE Circle’a başvurabilirsin.

İMECE Circle ile iş geliştirme hizmetlerinde yardımcı olabilecek serbest çalışanları/danışmanları keşfedip ve tanışabilir, yeni müşteriler ve pazar erişimi bulabilir, kaçınılması gereken tehlikeleri öğrenebilir ya da deneyimlerinden elde ettiğin tavsiyeleri paylaşabilir ve iş liderleriyle fikir alışverişinde bulunabilirsin!

Kontenjanı 50 kişi ile sınırlı olan İMECE Circle network üyesi olmak için aşağıdaki linke tıklayarak başvuru formunu doldurman yeterli.

İMECE Circle Nedir?

İMECE Projesi kapsamında kurulacak olan İMECE Circle, Türkiye’deki mülteci girişimcileri, freelancer çalışanları, mentörleri, girişimci ruhu ve motivasyonu olan herkesi bir araya getirecek bir networktür. Aynı zamanda Türkiye’de yaşayan mültecilerin, girişimcilik kapasitelerine ve istihdam edilebilirliklerine katkıda bulunarak geçim kaynaklarına olan erişimlerini artırmayı hedeflemektedir.

İMECE Circle Açılış Toplantısı 14 Kasım 2020 tarihinde dijital ortamda gerçekleşecektir.

Son başvuru tarihi: 12 Kasım 2020 – Saat 17:00

* İMECE Circle kapsamında gerçekleştirilecek etkinlik ve eğitimler Türkçe olup simültane Arapça tercüme sağlanacaktır.

* Kurulacak olan ağ için hiçbir katılım veya ortaklık bedeli talep edilmeyecektir.

Sorularınızı imecevakti@habitatdernegi.org mail adresi üzerinden bize iletebilirsiniz.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”العربية” tab_id=”1574321024204-ff96049f-be3d”][vc_column_text animation_delay=”0″]

تبحث حلقة ايميجه عن أعضاء للانضمام للشبكة

في مشروعنا ايميجه الذي تنفذه جمعية هابيتات ومفوضية الأمم المتحدة لشؤون اللاجئين ، نهدف إلى زيادة وصول اللاجئين إلى

سبل العيش التي تساهم في القدرة على العمل والقدرة على تنظيم المشاريع في تركيا .

حلقة ايميجه 

يمكنك التقدم بطلب للانضمام  إلى حلقة ايميجه  إذا كنت ترغب في مقابلة العديد من قادة الاعمال في القطاعات المختلفة

وإيجاد فرصة لتطوير عملك الخاص أثناء تبادل المعرفة والخبرة .

يمكنك اكتشاف ومقابلة اصحاب الاعمال الحرة  / المستشارين الذين يمكنهم المساعدة في خدمات تطوير الأعمال الرئيسية ،

 والعثور على عملاء جدد والوصول إلى السوق ، والتعرف على الاخطار التي يمكن تجنبها  أو مشاركة النصائح من خلال

 تجاربك . وتبادل الأفكار مع قادة الأعمال في حلقة ايميجه . 

لتصبح عضوًا في شبكة حلقة ايميجه مع عدد محدود مؤلف من 50 شخصًا ، كل ما عليك فعله هو ملء نموذج الطلب من خلال

النقر على الرابط أدناه 

ما هي حلقة ايميجه ؟ 

حلقة ايميجه ، التي سيتم إنشاؤها ضمن نطاق مشروع ايميجه ، هي شبكة ستجمع بين رواد الأعمال اللاجئين والعاملين

المستقلين والموجهين وأي شخص يتمتع بروح المبادرة والتحفيز في تركيا .

في نفس الوقت يهدف إلى زيادة وصولهم إلى سبل العيش من خلال المساهمة في القدرة على العمل والقدرة على تنظيم المشاريع

للاجئين الذين يعيشون في تركيا.

سيقام حدث انطلاق حلقة ايميجه رقميًا في :   14 تشرين الثاني  2020.

الموعد النهائي: 12 تشرين الثاني  2020 حتى الساعة 17:00

الأنشطة والدورات التدريبية التي ستعقد في نطاق حلقة إيميجه ستكون باللغة التركية وسيتم توفير الترجمة العربية الفورية

لن يتم فرض رسوم اشتراك أو شراكة على الشبكة التي تم إنشاؤها

يمكنك إرسال أسئلتك إلينا عبر : 

imecevakti@habitatdernegi.org [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1600935541828-5da571fa-ff91″][vc_column_text animation_delay=”0″]In our IMECE Project carried out by Habitat Association and UNHCR, We aim to increase refugees’ access to livelihoods that are by contributing to employability and entrepreneurial capacity in Turkey.

IMECE Circle

You can apply to İMECE Circle if you want to meet with various sector leaders while exchanging knowledge, experience, skills and services and also want to find the opportunity to develop your own business.

You can discover and meet freelancers/consultants who can help with key business development services, find new customers and market access, learn about avoidable pitfalls or share advice from your experience and exchange ideas with business leaders with IMECE Circle!

To become a member of the IMECE Circle network with a limited quota of 50 people, all you have to do is fill out the application form by clicking the link below.

What is IMECE Circle?

IMECE Circle, which will be established within the scope of IMECE Project, is a network, which will bring together refugee entrepreneurs, freelancer workers, mentors, anyone with entrepreneurial spirit and motivation in Turkey.

At the same time aims to increase their access to livelihoods by contributing to employability and entrepreneurial capacity of refugees living in Turkey.

IMECE Circle Kick Off Event will take place digitally on 14 November 2020.

Deadline: 12 November 2020 until 17:00

* Activities and trainings to be held within the scope of IMECE Circle are in Turkish and simultaneous Arabic translation will be provided.

* No participation or partnership fee will be charged for the network to be established.

You can send your questions to us via imecevakti@habitatdernegi.org[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_btn title=”اضغط هنا لتعبئة طلب التسجيل” style=”outline” color=”warning” size=”xs” align=”center” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F203012210422935|||”][vc_btn title=”Kayıt olmak için tıklayın.” style=”outline” color=”mulled-wine” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F203006580041945|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar