Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi Online Kermes’e Davetlisiniz!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]COVID-19 pandemisi ile birlikte günümüzde alışılagelmiş bir sürü pratiğimizi değiştirmemiz gerekti. Her yıl kent meydanlarını süsleyen kermesler, festivaller ise bir sonraki yaza kaldı!

Fiziki olarak gerçekleştiremediğimiz, festivallerimiz, kermeslerimiz online gerçekleşse nasıl olur diye yola çıktık ve Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi kapsamında online bir kermes organize etmeye karar verdik. 

Ve o gün geldi çattı! 7 Kasım 2020, Cumartesi günü saat 13:00’te fiziksel olarak bir arada olamasak da el emeği ürünlerin hangi zahmetli yollardan geçtiğini ve arkasındaki kadınların hikayelerini dinleme fırsatını yakalayacağımız ‘Online Kermes’e hepiniz davetlisiniz! 

Online Kermes, Sosyal Sorumluluk Danışmanı, Posta Gazetesi Köşe Yazarı, ARPR İletişim Kurucu Ortağı Arzu Çekirge Paksoy’un moderatörlüğünde gerçekleşecektir. Online Kermes’e katıl, 10 üretici kadının hikayesini dinleme fırsatı yakala! Yayın esnasında küçük sürprizlerimiz olacaktır. ‘Online Kermes’ ve sürprizlerimiz için takipte kalın!

Detaylı bilgi ve sorularınız için ihk@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar