Türkiye’de Geçim Kaynaklarına Erişim Alanında İyi Uygulama Örneği: İMECE Projesi

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]2016 yılından bugüne Habitat Derneği ve UNHCR tarafından yürütülen İMECE Projesi, Türkiye’deki geçici koruma kapsamında bulunan Suriyelilerin ve ev sahibi toplulukların geçim kaynaklarına, girişimcilik kapasitelerine ve istihdam edilebilirliklerine katkıda bulunarak iyileştirmeyi amaçlamaktadır.

İMECE Projesi kapsamında 14 proje ilinde (İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Gaziantep, Denizli, İzmir, Kilis, Konya, Kayseri, Bursa, Şanlıurfa, Adana ve Sakarya) düzenlediğimiz girişimcilik ve istihdam eğitimleri ile bireylerin katılımını ve ekonomiye katkısını artırıyoruz. Eğitimlerimizi tamamladıktan sonra düzenlediğimiz Girişimcilik Kampında jüri tarafından seçilen iş fikirlerine; hibe desteği, proje ve iş geliştirme destekleri sağlıyoruz.

30 Aralık 2020 saat 15:00’da Habitat Derneği YouTube hesabı üzerinden gerçekleştireceğimiz Türkiye’de Geçim Kaynaklarına Erişim Alanında İyi Uygulama Örneği: İMECE Projesi yayınımızda 2016 yılından beri gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ve başarı hikayelerimiz yer alacaktır.

Sizi de aramızda görmek isteriz!

Yayın Tarihi: 30.12.2020

Yayın Saati: 15:00[/vc_column_text][vc_btn title=”Yayın için Tıklayın” color=”danger” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DrpEREw-foVg%26feature%3Dyoutu.be|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar