Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi Dijital Pazar Yeri II

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği ve Türk Telekom ortaklığında yürütülen Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi, kadınların pazarlama / online satış, e-ticaret mevzuatı gibi konularda bilgilerinin artırılması ve online platformlardan satış becerilerinin geliştirilmesi amacıyla uygulanmaktadır.

Proje kapsamında fiziki olarak gerçekleştiremediğimiz, festivallerimiz, kermeslerimiz ve pazarlarımız online gerçekleşse nasıl olur diye yola çıktık ve girişimci kadınlar için dijital bir tanıtım günü organize etmeye karar verdik.

Fiziksel olarak bir arada olamasak da 7 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Dijital Pazar Yeri -I- de el emeği ürünlerin hangi zahmetli yollardan geçtiğini ve arkasındaki 10 kadının hikayelerini dinleme fırsatını yakaladık. Bu hikayeler, evde yapılan el emeği ürünlerin; internet ile görünür olmasına ek olarak, kadınların ekonomiye katılmasının, birbirini desteklemesinin ve mesafelere rağmen bilgi ve tecrübeyi paylaşmanın gücünü gösterdi bize.

Eğer sen de benim de el emeği ürünlerim ve bir hikayem var diyorsan Dijital Pazar Yeri -II-’de yerini al!

Dijital Pazar Yeri -II-’ye başvuru kriterleri nelerdir?

• 18 yaş üstü kadın olmak,
  • Sosyal medya ve/veya web sitesinden satışa hazır el yapımı bir ürüne sahip olmak
  • Sosyal medya sayfalarında satışı gerçekleştirilen ürünün sosyal medya ve/veya web sitesine sahip olmak
  • Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi kapsamında Dijital Pazarlama Eğitimi almış olmak,
  • Başvuru formunu detaylı ve eksiksiz doldurmuş olmak başvuru kriterleri arasında yer almaktadır.

Dijital Pazar Yeri -II-’de sizi neler bekliyor?

• Ürününüzün ve sosyal medya hesaplarınızın tanıtımını yapma ve
  • İlham veren girişimci kadınlarla buluşma fırsatı sizleri bekliyor.

Son Başvuru: 21 Şubat 2021

*Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi Dijital Pazarlama Eğitimi’ni almadıysanız linkten her hafta cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimizi takip edebilirsiniz.

*Dijital Pazarlama Eğitimi’ne başvurmak için lütfen buraya tıklayın.

*Dijital Pazar Yeri kontenjanı 10 üretici kadın katılımcı ile sınırlıdır.

*İlk Dijital Pazar Yeri hakkındaki yazımıza linkten ulaşabilirsiniz.

*Dijital Pazar Yeri -I-’in YouTube yayınına linkten erişim sağlayabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve sorularınız için ihk@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”purple” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F210033136509949|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar