Siber Güvenliğe Giriş Eğitimi Kayıtları Uzatıldı! Sertifika ve Dijital Rozet Almak için son tarih 22 Nisan!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Senkron ve Asenkron olarak düzenlediğimiz siber güvenliğe giriş eğitimimizin asenkron eğitimleri devam ediyor. Habitat Cisco Networking Academy Siber Güvenlik Eğitimine, Netacad sistemine kayıt olarak ulaşabilirsiniz.

Sertifika ve Dijital Rozet için hızlı bir şekilde sisteme dahil olup, sistemde bulunan Giriş Etik Anketini çözüp, Modül sınavlarını ortalama 70 olacak şekilde tamamlayıp, Final ve kurs geri Bildirimini çözüp, Final sınavından ilk girişte 70 veya üzeri almanız yeterli olacaktır. Sınavları tamamlamak için son tarih 22 Nisan’dır.

 

Netacad sisteminde aktivasyonunu tamamlayan katılımcılar senkron ders kayıtlarına, ders sunumlarına ve siber güvenlik ders içeriklerine ücretsiz erişim sağlayacaktır.

 

Sertifika ve dijital rozet hakkı kazandığınızda Linkedin eğitim bölümüne ekleyebilirsiniz. Bu şekilde dünyanın her yerinde uygulanan bu programdan eğitim almış büyük bir topluluğa dahil olabilirsiniz. Firmaların dünyanın her yerinden Cisco Netacad eğitimlerini almış kişilere iş fırsatı sunmak için ulaşmasında eğitim alan kişileri ön plana çıkarmaktadir.

**Not** 22 Nisan tarihinde sınav son buluyor. Bu tarihe kadar sisteme giriş sağlamanız ve sınavları tamamlamanız gerekmektedir. Soru ve görüşleriniz için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine ulaşabilirsiniz.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Siber Güvenlik Eğitimine Kayıt Olun.” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.netacad.com%2Fportal%2Fweb%2Fself-enroll%2Fm%2Fcourse-268851|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar