Türkiye girişimcilik ekosisteminde bir ilk gerçekleşiyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Türk girişimcileri ve dünyanın en önde gelen VC’leri birebir seanslarda buluşuyor ve girişimciler globalden yatırım almaya dair tüm sorularına cevap buluyorlar.

Dropbox, Slack, Trello gibi dünyanın en başarılı girişimcilerine yatırım yapmış Index Ventures’ın Yatırım Ortağı Stephane Kurgan ile ilk etkinliğimize başlıyoruz!

Sen de sadece 20 girişimcinin katılma fırsatı yakalayacağı bu etkinliğe 3 Haziran 24.00’e kadar başvur ve 10 Haziran 14.30’da gerçekleşecek serinin ilk etkinliğinde yerini al.

Seansa hak kazanan girişimlerden bir tanesine de Index Ventures’a pitch etme hakkı verilecektir.

Serinin bir sonraki etkinliğinde fikir aşamasından halka arz aşamasına kadar olan bütün süreçlerde başarılarıyla tüm dünyaya ilham olan Zoom, UiPath, Hubspot’un yatırımcısı Sequoia Capital’i ağırlıyoruz. Bizi takip etmeyi unutma!

Not: Seans dili İngilizce olacaktır ve başvurular değerlendirildikten sonra oturuma katılabilecek girişimciler bilgilendirilecektir.

Başvuru Kriterleri

  •  A-B veya C serisi yatırım sürecinde olmak
  • Girişimin 2 yaşından büyük olması
[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”sky” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F211392060739959|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar