Dijital Dönüşüm Programı Proje Asistanı

Habitat Derneği Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme Programı “Proje Asistanı” Arıyor!

Habitat Derneği olarak kapsayıcılık ve sürdürülebilirlik alanında yürütülecek projelerde görev alması için aramıza genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, temsil yeteneğine sahip, seyahat engeli bulunmayan, yaratıcı, inovatif düşünen ama en önemlisi öğrenmeyi seven proje asistanı ekip arkadaşı arıyoruz.

Eğer sen de bu ekibin bir parçası olmak istiyorsan özgeçmişini ve bu işe uygunluğunu anlatan motivasyon mektubunu 20 Şubat 2024 tarihine kadar aşağıdaki bağlantı ile bize gönderebilirsin.

Aranan Özellikler Nelerdir?

• İstanbul veya İzmir’de ikamet eden veya ikamet edebilecek olan,
  • Tercihen yazılı ve sözlü, iyi derecede İngilizce bilen,
  • Tercihen en az lisans derecesinden mezun,
  • Kariyerini sivil toplum sektöründe planlayan,
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme yeteneği olan,
  • Tercihen sivil toplum alanında (gönüllülük dahil) en az 2 yıl deneyimi olan,
  • Tercihen spor kültürü eğitimi ve spor organizasyonları konusunda bilgi ve deneyime sahip olan,
  • Dijital becerileri gelişmiş,
  • Yüksek sorumluluk sahibi, zaman yönetimi, proje takip etme ve söz verilen teslim tarihleri konusunda hassas.
  • Güçlü iletişim yetkinliği olan, organizasyon becerisine güvenen, çözüm ve sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın,
  • Koordinasyon ve operasyon becerisi yüksek,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen,
  • Farklı sosyoekonomik gruplarla çalışma deneyimi olan.

Sorumluluklar Nelerdir?

• Proje etkinliklerinin yaygınlaştırılması ve organize edilmesi için yerel kurumlar ile iş birliklerini sağlamak, eğitim ve etkinliklerin ve saha ziyaretlerini organize etmek
  • Çocuklara ve gençlere yönelik gerçekleştirilecek projeler kapsamında hedef kitleye yönelik, eğitim ihtiyaç analizlerini hazırlamak, bu doğrultuda eğitim ve etkinlik takvimini oluşturmak ve uygulamaya geçirmek
  • Gönüllü eğitmenlerin motivasyonunu sağlamak, gönüllüler ile sürekli iletişimde olmak ve onları doğru şekilde yönlendirmek.
  • Verilecek yönerge dahilinde eğitim ve atölye uygulamalarını gerçekleştirmek
  • Proje kapsamında eğitim ve etkinlik raporlamalarını düzenli bir şekilde gerçekleştirmek
  • Proje kapsamında saha planlaması doğrultusunda hedef kitle ile birlikte etkinlik öncesi/sırası/sonrasındaki süreçleri takip etmek

Önemli Not

• Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp, sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi dikkatlice gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan başvurulara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır.
  • Başvurunuz için özgeçmişiniz ile mutlaka motivasyon mektubunuzu da sunmayı unutmayınız.

Benzer Yazılar