Avrupa Kodlama Haftası Başladı!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi hedefleyen Avrupa Kodlama Haftası, 2013 yılı itibariyle Milli Eğitim Bakanlığı’nın da üyesi olduğu Avrupa Okul Ağı (European Schoolnet) kuruluşu tarafından Avrupa Komisyonu adına yürütülmektedir.

Habitat Derneği’nin de destekçileri arasında yer aldığı organizasyon bu sene 10-25 Ekim tarihleri arasında siz değerli katılımcılarını bekliyor.

Avrupa Kodlama Haftası’na 3 ayrı şekilde dahil olabilir ve kodlamaya ilişkin siz de bir farkındalık yaratabilirsiniz!

1-) “minikellerkodyaziyor.com” üzerinden Scratch programlama diline ait eğitim içeriklerine ücretsiz olarak erişebilir ve hemen eğitim almaya başlayabilirsiniz.

2-) Gönüllü eğitmenimiz olmadan da vereceğiniz kodlama eğitimleri ile kampanyaya siz de dahil olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken aşağıdaki linke 10-25 Ekim 2020 tarihi arasında yapmış olduğunuz eğitimleri raporlamak.

3-) Pi Foundation iş birliğiyle yürüttüğümüz ve Türkiye’de büyüme liderliğini üstlendiğimiz Code Club’a ait eğitim içeriklerine aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilir ve siz de Bilgisayarsız Kodlama Eğitimleri içeriklerine ücretsiz olarak erişebilirsiniz. Bu içerikler sayesinde hem kodlama hakkında kendinizi geliştirebilir hem de eğitimler verebilirsiniz.

· Eğitimini raporlayan ilk 100 katılımcımızı sürpriz hediyeler bekliyor!

· Kullanabileceğiniz eğitim materyallerini ve raporlama için oluşturulan formu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve iletişim için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Minik Eller Kod Yazıyor web sitesine gitmek için tıklayın.” color=”sky” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fminikellerkodyaziyor.com|||”][vc_btn title=”Bilgisayarsız Kodlama eğitim içeriğini indirmek tıklayın.” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fhabitatdernegi.org%2Fwp-content%2Fuploads%2Fbilgisayarsiz-kodlama-aktiviteleri-2.pdf|||”][vc_btn title=”Raporlama için tıklayın.” color=”sky” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F202871708551053|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar