Geleceğini Tasarla “Genç Zihinlerle Dijital İşletmelere” Paneli-Mersin Buluşması

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]

Habitat Derneği ve Microsoft ortaklığında yürütülen Geleceğini Tasarla projesi 21. YY’da iş dünyasında ihtiyaç duyulan dijital ve kariyer becerilerine odaklanan yeni formatıyla katılımcılarına merhaba diyor!

Mersin ili bünyesinde Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Girişim Limanı iş birliği ile yürütülecek olan program kapsamında online öğrenme platformu “geleceginitasarla.com”daki eğitimlere ve aralarında “Dijital İçerik Üretimi”, “Dijital Okuryazarlık” ve “Bulut Bilişim” online eğitimlerinin de yer aldığı programa katılarak, dijital ve kariyer becerilerinizi geliştirmeye hemen başlayabilirsiniz.

Geleceğini Tasarla projesi Dijital Beceri Geliştirme Programı’na dair detayların aktarılacağı ve birbirinden değerli konuşmacıların “Genç Zihinlerle Dijital İşletmeler” başlıklı panelde bir araya geleceği etkinliğe katılım için aşağıda yer alan butona tıklayarak, kayıt yaptırabilirsiniz.

07 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20:00’da gerçekleşecek panelde yerinizi almak için siz de kayıt olun!

***Kayıt için son tarih 07 Haziran 2021, saat 13:59***

Etkinlik Programı
20:00 – 20:10 / Açılış Konuşması

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, Sn. Ayhan Kızıltan