Habitat Derneği Deprem Bölgesinde Görevlendirilmek Üzere “İl Sorumlusu” Arıyor!

Habitat Derneği olarak deprem bölgesinde görevlendirilmek üzere il sorumlusu ekip arkadaşları arıyoruz.

Malatya ve Adıyaman ilinde ikamet eden kişiler öncelikledirilecektir.

Eğer sen de bu ekibin bir parçası olmak istiyorsan özgeçmişini ve bu işe uygunluğunu anlatan motivasyon mektubunu 30 Temmuz 2023 tarihine kadar aşağıdaki bağlantı ile bize gönderebilirsin.

Aranan Özellikler

• En az lisans derecesine sahip,
  • Tercihen Malatya ve Adıyaman ilinde ikamet eden,
  • Kariyerini sivil toplum sektöründe planlayan,
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme yeteneği olan,
  • Sivil toplum alanında en az 1 yıl deneyimi olan,
  • Dijitalleşme alanında bilgi ve deneyime sahip,
  • Eğitim verme ve atölye gerçekleştirme konusunda tecrübeli,
  • Yüksek sorumluluk sahibi, zaman yönetimi, proje takip etme ve söz verilen teslim tarihleri konusunda hassas,
  • Güçlü iletişim yetkinliği olan, organizasyon becerisine güvenen, çözüm ve sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın,
  • Derneğin saha çalışanlarının koordine edilmesini ve takibini yapabilecek,
  • Koordinasyon ve operasyon becerisi yüksek,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen,
  • Farklı sosyoekonomik gruplarla çalışma deneyimi olan.

Sorumluluklar

• Program kapsamında hedef kitlelere yönelik eğitim ihtiyaç analizlerini yapmak, analizler doğrultusunda eğitim içeriklerini, eğitim sunumlarını hazırlamak, mevcut materyalleri geliştirmek ve takvimleri oluşturmak.
  • Proje kapsamındaki çalışmaları raporlamak.
  • Proje yöneticisiyle birlikte projenin etkinlik ve operasyonlarını planlamak ve yürütmek.
  • Proje etkinlik raporlarının online ve basılı hallerini ilgili bölümlere yüklemek.

NOT:

• Başvurunuzu 30 Temmuz 2023 saat 17:59‘a kadar gerçekleştirebilirsiniz.
  • Başvurunuz için özgeçmişiniz ile motivasyon mektubunuzu da sunmayı unutmayın.
  • Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi gözden geçiriniz.
  • Sadece teknik elemeyi geçen adaylara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanacaktır.

Habitat Derneği Hakkında

Habitat Derneği, dijitalleşen dünyayla uyumlu, sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen güçlü ortaklıklar temelinde, toplumsal kapasite geliştirici ve sosyal etki odaklı projeler üreten bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren Habitat, binlerce gönüllüsüyle birlikte din, dil, ırk, siyasi görüş, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımı gözetmeksizin, toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalar yürütmektedir. Dezavantajlı grupların kendilerini gerçekleştirebilmeleri için çağın gerektirdiği dijital becerilerle donanmalarını sağlama, ekonomik ve sosyal kaynaklara eşit erişim sağlama, karar alma süreçlerine katılımı destekleme, toplumsal ve çevresel duyarlılığı artırma gibi konularda çalışmalar yürüterek Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nı desteklemektedir.