İlk Fırsat Programı Kapsamında “Etkinlik Asistanı” Ekip Arkadaşı Arıyoruz!

Esas Holding’in sosyal yatırım birimi Esas Sosyal ile Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı çerçevesinde yaptığımız iş birliği kapsamında bir yıl boyunca (1 Eylül 2024- 22 Ağustos 2025) tam zamanlı olarak çalışacak ve İlk Fırsat Akademisi eğitim faaliyetlerine katılacak genç takım arkadaşları arıyoruz.

Başvuracak gençlerin üniversiteden 2023 Haziran ve sonrasında mezun olmuş ve daha önce tam zamanlı bir işte çalışmamış olması gerekmektedir. Genel başvuru kriterleri ve pozisyonlar hakkında gerekli şartları aşağıda görebilirsiniz.

Formu doldurmaya başlamadan önce aşağıdaki bilgileri ve başvuru kriterlerini dikkatle okumanızı rica ederiz.

*Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı kapsamında her aday sadece bir ilana başvurma hakkına sahiptir.

Başvuru İçin Gerekli Kriterler Nelerdir?

Habitat Derneği’nin Şevket Sabancı Vizyonuyla İlk Fırsat Programı tarafından desteklenen bu pozisyona başvuracak kişilerin aşağıdaki kriteri sağlaması gerekmektedir.

• Herhangi bir devlet üniversitesinden 2023 Haziran ayı ve sonrasında mezun olmuş
  • Diploma notunun 4’lük sisteme göre en az 2,5/ 100’lük sistemde 65 puan ve üzeri olması
  • Daha önce tam zamanlı çalışmamış olması (Stajlar ve dönemsel çalışmalar bu kapsamda değildir)
  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Programa katkıda bulunabilecek ve yararlanabilecek niteliklere sahip olması
  • 12 ay boyunca programa katılıp, tam zamanlı Habitat Derneği için çalışmayı taahhüt etmesi
  • 12 ay boyunca İlk Fırsat Akademisi kapsamında sunulan eğitim programlarına tam katılacağını taahhüt etmesi

Etkinlik Asistanı Pozisyon Hakkında Bilgi:

(Başvurular yalnızca bu sayfada yer alan online formlar üzerinden gerçekleştirilecektir)

Pozisyon İçin Gerekli Kriterler Nelerdir?

• İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek olan,
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme yeteneği olan,
  • Yüksek sorumluluk sahibi, zaman yönetimi konusunda hassas.
  • Güçlü iletişim yetkinliği olan, organizasyon becerisine güvenen, çözüm ve sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın,
  • Tercihen MS Office programlarını kullanabilen
  • Kariyerini sivil toplum sektöründe planlayan,
  • Koordinasyon ve operasyon becerisi yüksek,
  • Seyahat engeli olmayan

İş Tanımı Nedir?

• Proje etkinliklerinin yaygınlaştırılması ve organize edilmesi için yerel kurumlar ile iş birliklerini sağlamak, eğitim ve etkinliklerin ve saha ziyaretlerini organize etmek
  • Gönüllü eğitmenlerin motivasyonunu sağlamak, gönüllüler ile sürekli iletişimde olmak ve onları doğru şekilde yönlendirmek.
  • Gönüllü eğitmenlerle iletişimde olmak ve doğru şekilde yönlendirmek.
  • Proje kapsamında süreçleri takip etmek ve tüm süreçlerin geliştirilmesinde ve uyarlanmasında yer almak.
  • Proje etkinliklerinin belgelerini online ve basılı hallerini ilgili bölümlere yüklemek
  • Proje kapsamındaki çalışmaları raporlamak.
  • Proje kapsamında saha planlaması doğrultusunda hedef kitle ile birlikte etkinlik öncesi/sırası/sonrasındaki süreçleri takip etmesi ve tamamlaması.

Son Başvuru Tarihi: 23 Haziran 2024