IMECE Band Istanbul 2018

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20291″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][vc_column_text]İMECE Band Nedir?

IMECE Band, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen ve Habitat Derneği ile Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği işbirliğinde gerçekleştirilen IMECE projesi kapsamındaki sosyal uyum etkinliklerinden biridir. Bu kapsamda, Türkiyeli ve mülteci müzisyenlerin bir araya gelerek yeni bir grup oluşturacağı, kendi şarkılarını besteleyeceği ve seyirci önünde canlı performans sergileyeceği dört günlük bir müzik yarışmasıdır. 30 Kasım – 3 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan İMECE Band’de farklı stillerin ve yeteneklerin ahengiyle oluşturulacak gruplar, farklı müzik türleri ve stilleriyle ortaya yenilikçi, yaratıcı ve özgün müzik örnekleri çıkartacaktır.  Dördüncü günün sonunda yeni oluşturulan gruplar, besteledikleri şarkıları seyircinin önünde sahneleyecek ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecekler.

Kimler Katılabilir?

1- Katılımcıların Türkiye’de ikamet etmesi gerekmektedir fakat katılım her milletten müzisyenin başvurusuna açıktır. (Konaklama, yeme-içme ve ulaşım masrafları karşılanacaktır)

2- 18 yaş ve üstündeki katılımcılar,

3- Herhangi bir enstrüman çalabilen ya da şarkı söyleyebilen herkes.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İMECE Band etkinliği tamamen ücretsizdir. Başvuru için herhangi bir bedel ödemeniz gerekmez.

Aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizin yanı sıra yeteneğinizi gösterebileceğiniz bir videonun linkini paylaşınız.

Başvurunuzun değerlendirilebilmesi için formun tamamını eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

Katılım Koşulları

• Gereklilikler: Katılımcılar en az 18 yaşında ve Türkiye’de ikamet ediyor olmalıdır.
  • Katılım şartı: Tüm katılımcılar etkinlik programına eksiksiz katılım sağlamalıdır. (30 Kasım – 3 Aralık 2018)
  • Beceri Seviyesi: Katılımcıların orta ya da üstü düzeyde bir enstrüman çalabilmesi ya da iyi bir vokal yeteneğine sahip olması beklenmektedir.
  • Ekipman: Katılımcılardan kendi enstrümanlarını getirmeleri beklenmektedir.
  • Müzik: Kampta oluşturulacak şarkıların sözü ve müziği özgün olmalıdır. Ayrıca yazılacak olan şarkıların herhangi bir dini ya da politik referanslar ve uygunsuz sözler içermemesi gerekmektedir.
  • Dijital İçerik: Canlı performanslar ve sahne arkası görüntüler dahil olmak üzere etkinlik boyunca video kaydı yapılacaktır. Katılımcıların video kaydı alınmasına ve online platformlarda yaygınlaştırılmasına onay vermesi gerekmektedir.
  • Video kaydına ek olarak, etkinlik boyunca çekilen fotoğraflar da tanıtım amaçlı kullanılabilecektir.

Başvuru Formuna Ulaşmak için Tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 18 Kasım 2018[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=””][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1540481968408-dc1704e3-b987″][vc_column_text]

IMECE Band Istanbul 2018

What is IMECE Band?

Funded by European Union and the Turkish Republic, IMECE Band Istanbul 2018 is a musical initiative for social cohesion presented within the framework of the IMECE project, by Habitat and UNHCR, connects Turkish and refugee vocalists and musicians who play different instruments and genres to help them create bands, compose original songs then perform live in front of an audience. The high pressure environment with the mixture of diverse styles, skills & talents to create the perfect formula for music innovation and creativity, making it possible for bands to originate new music styles and genres.

Who Can Apply

1- Applicants must be located in Turkey during the time of the competition but can be of any nationality. (Accommodation, food & beverages and transportation will be provided by the IMECE project)

2- Applicants must be at the age of 18 or older.

3- Musicians with good playing skills.

4- Singers with good vocal skills.

5- All musical instruments are welcome.

How to Apply

There are no application fees. Participating in IMECE Band Istanbul 2018 is completely free.

Fill in this application form with your personal information, adding a video or audio link demonstrating your talent.

Only applicants who fill in the application completely will be considered during the selection process.

Application Forum

Application deadline: 18.11. 2018

Conditions of Participation

• Qualification: To qualify to enter the competition you must be at least 18 years old and a resident in Turkey.
  • Attendance: All Participants are required to attend the full event (31 November – 03 December 2018).
  • Skill Level: Participants are expected to demonstrate intermediate to advanced skill level or good vocal skills, as the case may be.
  • Equipment: All Participants are required to bring their own instruments (if they have any) during the bootcamp and the final concert.
  • Music: Song lyrics written and composed during the bootcamp must be original. Moreover, songs shouldn’t have any reference to religious or political content or political connotations in addition to inappropriate language.
  • Digital Content: IMECE Band event content will be video-recorded and produced in the form of videos featuring the live performances and possibly behind-the-scenes of the bootcamp. Participants must comply to being video recorded and featured in the digital content of the event which will be promoted online.

In addition, IMECE Band may use the images taken at the event for marketing purposes.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”20288″ img_size=”full” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][vc_column_text]

باند اسطنبول 2018 IMECE

باند؟ IMECE ما هي

ايميجه باند إسطنبول ٢٠١٨ هي مبادرة موسيقية للتوافق الأجتماعي التي ستقدم داخل إطار مشروع ايميجه