Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kadın Birimi tarafından Habitat Derneği ortaklığında uygulanan “Suriyeli Kadınların, Kız Çocuklarının ve Ev Sahibi Toplumun Dayanıklılığının Artırılması Projesi” kapsamında kadınların iş hayatına katılımını kolaylaştırmak, bu alandaki hak ve yükümlülüklerin daha iyi kavranmasına yardımcı olmak için Gaziantep’te  16 OCAK 2020 işe hazırlık (Kariyer Planlama) eğitimi düzenlenmektedir. Bir gün boyunca gerçekleşecek eğitimlere siz de katılabilirsiniz. Eğitimde henüz işi olmayan ve kendisi için uygun bir iş arayan kadınlar için kariyer planlama içeriği verilecektir.

*** Proje etkinlikleri sadece Gaziantep’te yaşayan Suriyeli ve Türkiye vatandaşı kadınların  başvurularına açıktır.

Etkinlik Planı:

Etkinlik tam bir gün sürecektir.

Etkinlik sırasında katılımcıların öğle yemeği harcaması proje tarafından karşılanacaktır.

Etkinlik Tarihi:

16 Ocak 2020

Son Başvuru Tarihi:

13 Ocak 2020

مشروع التماسك الاجتماعي والمرونة للنساء والفتيات من السوريين والمجتمع المضيف

في إطار مشروع التماسك الاجتماعي والمرونة للنساء والفتيات من السوريين والمجتمع المضيف.  ، نقوم بتنظيم دورات تدريبية على الإعداد الوظيفي في مقاطعات اسطنبول، غازي عنتاب، شانلي أورفا وكليس لتسهيل مشاركتك في الحياة العملية ومساعدتك على فهم حقوقك والتزاماتك بشكل أفضل في هذا المجال. إذا كنت تريد هذه الدورات التدريبية، والتي ستتم في تاريخ  16 كانون الثاني 2020 خلال يوم واحد كامل. في التدريب، سيتم إعطاء التدريب على التخطيط الوظيفي لأولئك الذين لم يعملوا بعد والذين يبحثون عن وظيفة مناسبة.

أنشطة المشروع متاحة فقط للنساء والفتيات.

*** هذا النشاطفقط النساء والفتيات اللواتي يعشن في غازي عنتاب هذا النشاط مجاني

خطة النشاط:

مدة النشاط يوم كامل

سيتم تقدير وجبة غداء سريعة للمشاركات خلال النشاط

سيقام أول تدريب في اسطنبول في   16 كانون الثاني 2020

أخريومللتقديم :

13.01.2020

In the framework of the Strengthening the Resilience of Syrian Women and Girls and Host Communities in Turkey Project , We are organizing training on career planning on courses in the provinces of Istanbul, Gaziantep, Şanlıurfa and Kilis to facilitate your participation in the process of life and help you understand your rights and obligations better in this area. If you want these courses, which will take place during a whole day.

This training, will be given on career planning on January 16, 2020 for those who are looking for a suitable job and people who are not working yet.

Project activities are only open to women and girls

*** Only women living in Gaziantep are eligible for this event

This activity is free of charge.

Activity Plan:

• Activity Duration is a full day
  • Lunch will be provided to participants during the activity.

The first training will be held in Gaziantep January 16, 2020

Deadline: