Parasal Konular Webinarı

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]

Habitat Derneği ve FODER işbirliğinde “PARASAL KONULAR” Webinarında Buluşuyoruz!

Habitat Derneği ve FODER Derneği iş birliğinde her hafta Salı günü saat 17.00’da Youtube üzerinden gerçekleştirdiğimiz canlı yayın serisine Zoom webinar serisi olarak devam ediyoruz.

Covid-19 sürecinde başlattığımız online proje kapsamında yaklaşık 10 haftadır finansal okuryazarlık, ekonomi, sürdürülebilirlik, dijital gelecek gibi farklı alanlarda uzman isimler konuk ettiğimiz Parasal Konular yayınımızda bu hafta konumuz “Davranışsal Finansın Geleceğe Etkileri”. FODER Yönetim Kurulu Başkanı Attila Köksal ve FODER Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gerz’in konuk olacağı serimize siz de katılmak isterseniz buradan başvurabilirsiniz.

21 Temmuz Salı günü saat 17:00’da gerçekleşecek davranışsal finans konusunun ele alınacağı sohbetimize katılarak, katılımcılarımıza sorularınızı sorabilirsiniz.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” style=”outline” color=”vista-blue” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fhabitatdernegi.zoom.us%2Fwebinar%2Fregister%2FWN_rMioiQbtT0us5JncxUL8wA|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar