Temel Girişimcilik Eğitimi

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Türkçe” tab_id=”1573454540112-e3bd0c1a-4e48″][vc_column_text]IMECE Projesi kapsamında Global Girişimcilik Haftası’nda girişimcilik eğitimi düzenlenecektir. Eğitim 23 Kasım 2019 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecektir. Eğitimin son başvuru tarihi 19 Kasım 2019’dur.

Eğitimimize girişimcilik fikri, motivasyonu olan veya iş kurmak isteyen herkesi davet ediyoruz.

• Eğitime İstanbul’da yaşan bireyler katılım gösterebilir.
  • Ulaşım ve konaklama katılımcılar tarafından sağlanacaktır.
  • Eğitim dili Arapça’dır.

Son Başvuru Tarihi:

19 Kasım 2019

IMECE Hakkında:

Habitat Derneği ve UNHCR’ın ortaklaşa yürüttüğü İMECE Programı, Türkiye’de sayıları 3,5 milyona ulaşan mültecilerle barış ve huzur içinde yaşanabilecek bir ortam oluşturmak, istihdama katkılarını sağlayarak ortak bir gelecek yaratmak hedefiyle mültecilerin girişimciliğini hızlandırmayı amaçlamaktadır. İMECE 2019 kapsamında Türkiye’nin 11 şehrindeki Türkiyeli ve mülteci bireylerin sosyoekonomik olarak güçlenmelerini hedeflemektedir.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”العربية” tab_id=”1573454540126-a70eaf8d-65f0″][vc_column_text]

حول برنامج ايميجه:

يهدف برنامج ايميجه، الذي تنفذه جمعية هابيتات ومفوضية الأمم المتحدة لشؤون اللاجئين ، إلى تهيئة بيئة معيشية سلمية لما يقرب من 3.5 مليون لاجئ يقيمون في تركيا وإلى تسريع ريادة الأعمال الخاصة باللاجئين بهدف خلق مستقبل مشترك من خلال توفير مساهمات التوظيف  .  يهدف ايميجه2019 إلى تمكين رواد الأعمال من اللاجئين الذين يعيشون في 11 مدينة مختلفة اجتماعيًا واقتصاديًا من خلال تقليل اعتمادهم على المساعدات.

في سياق مشروع ايميجه، سيتم تنظيم التدريب على تنظيم المشاريع في 23 تشرين الثاني 2019 في اسطنبول خلال الأسبوع العالمي لريادة الأعمال.

لذا فإننا ندعو جميع من لديه فكرة ريادية أو يريد التعرف على طريق ريادة أعمال أو من يريد معرفة كيفية تأسيس أولى خطواتهم في تأسيس عمل في تركيا

من يمكنه المشاركة:

• المشاركين المقيمين في اسطنبول يمكنهم المشاركة
  • لن يتم تغطية أي نفقات للمواصلات أو الإقامة للمشاركين من قبل المشروع
  • على المشاركين معرفة اللغة العربية

آخر موعد لتقديم طلبات التسجيل:

19.11.2019

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1573454745050-7e0261f1-d368″][vc_column_text]About the IMECE Program:

The IMECE Program, prepared by The Habitat Association and the UNHCR, aims to establish a peaceful living environment for the nearly 3,5 million refugees residing in Turkey and to accelerate the entrepreneurship of refugees with the aim of creating a shared future by providing employment contributions. IMECE 2019 aims to socio-economically empower refugee entrepreneurs living in 11 different cities by reducing their reliance on aid.

In the context of IMECE Project, Basic Entrepreneurship training will be organized on 23 November 2019 in Istanbul during Global Entrepreneurship Week.

We invite everyone who has an entrepreneurial idea or curious to get to know the entrepreneurship path or want to establish a business.

• People living in Istanbul only can participate.
  • No compensation of transportation nor residence would be provided.
  • Participants shall know Arabic.

Application Deadline:

November 19, 2019[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın. | اضغط هنا لتعبئة طلب التسجيل” style=”outline” color=”primary” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-mouse-pointer” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F92953911937974||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]