“Türkiye’de Girişimci Kadın” Durumu Araştırması Hizmet Alım İhalesi

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”20554″ img_size=”full”][vc_column_text]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında hayata geçirilen Kız Kardeşim Projesi kapsamında, Türkiye’de iş yapma ortamında girişimcilerin yaşadığı genel sorunlar içinde kadın girişimcilere özgü veya sistematik olarak kadın girişimcileri daha fazla etkileyen unsurların tespiti ve bunlara yönelik çözüm önerileri geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Kız Kardeşim projesi kapsamında ihtiyaç duyulan Türkiye’de Girişimci Kadın” Durumu Araştırması hizmet alımı ihale yoluyla yapılacaktır.

Teknik şartname doğrultusunda yapılacak işe teklif vermek için, teklif verme şablonunda belirtilmiş içerik ve eklerden oluşan teklifinizi 14/12/2018 tarihi saat 17:00’ye kadar ihale@habitatdernegi.org mail adresine mail ile iletilmesi ya da ihale teknik şartnamesinde belirtilen adrese posta yolu ile gönderilmesi gerekmektedir. Posta ve kuryeden kaynaklanan gecikmelerden Habitat Derneği sorumlu değildir.

Bu ihale duyurusu; İhale Duyurusu, Teknik Şartname ve İhale Teklif Şablonu olmak üzere 3 parçadan oluşmaktadır. Sonuçlar ihaleye katılan firmalara mail yolu ile bildirilecektir.

İhale dökümanlarına ulaşmak için tıklayınız.[/vc_column_text][vc_single_image image=”20553″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar