Yeşil Gezegen Projesi Çevre Bilinci ve Afet Farkındalığı Eğitimi

Habitat Derneği, Türkiye Vodafone Vakfı ve Vodafone Türkiye ortaklığında yürütülen ve 7-14 yaş arası çocuklarda çevre ve afet bilinci oluşturmayı hedefleyen Yeşil Gezegen Projesi kapsamında Çevre Bilinci ve Afet Farkındalığı Eğitimi düzenlenecektir.

7-14 yaş arası ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin içinde bulundukları dünyaya karşı bireysel ve toplumsal sorumlulukları hakkında farkındalık kazanmalarını amaçlayan Yeşil Gezegen Projesi kapsamında düzenlenecek olan eğitim Mayıs ayı boyunca iki farklı tarihte gerçekleştirilecektir.

Sen de çevresel sorunların üstesinden gelmek için çözümün bir parçası olmak istiyorsan, eğitimimize hemen katıl!

Eğitim içeriği

• Çevre Nedir?
  • Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği
  • Atıklar
  • Geri Dönüşüm ve Elektronik Atıklar
  • Afet Eğitimi

Kimler eğitime katılabilir?

7-14 yaş arasındaki tüm ilkokul ve ortaokul öğrencileri eğitimlerimize katılabilirler.

Eğitim detayları nelerdir?

• Zoom platformu üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşecek eğitim, bir buçuk saat sürecektir.

Eğitim Tarihi ve Saatleri (Eğitimimiz  tek seferliktir, size uygun olan tarihi başvuru formunda işaretleyebilirsiniz.):

• 2 Eylül 2023 saat 14:00- 15:30
  • 9 Eylül 2023 saat 14:00- 15:30
  • 16 Eylül 2023 saat 14:00- 15:30
  • 23 Eylül 2023 saat 14:00- 15:30
  • 30 Eylül 2023 saat 14:00- 15:30

Eğitime dair her türlü sorunuzun cevabını almak için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.