Afet için İletişim ve 5G Fikir Maratonu Başvuruları Başladı

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve Türkiye Vodafone Vakfı, Yarını Kodlayanlar Projesi kapsamında Türkiye’nin genç beyinlerini, iklim krizi ile birlikte sıklaşan ve şiddeti artan afetler için iletişim ve 5g alanında çözüm bulabilmeleri için online “Afet için İletişim ve 5G Fikir Maratonu”na davet ediyor.

11 – 17  yaş arası gençlerimizin en az 2 en fazla 4 kişilik gruplar halinde katılabileceği fikir maratonumuzda, ana konu olarak dünyamızın içerisinde bulunduğu iklim krizinin sıklığını ve şiddetini arttırmış olduğu afetlere iletişim ve 5G odaklı çözümler bulmalarını bekliyoruz.

Çözüm Üretebilirim Diyorsan! 
Orman yangınları, sel felaketleri, su taşkınları, heyelan, erozyon, deprem ve çığ doğal afetler arasında öne çıkmaktadır.

Sen de bu durumun farkındaysan ve bir fikrinin olduğunu düşünüyorsan arkadaşlarınla 2 veya 4 kişilik gruplar oluşturarak fikrini hayata geçirmek harekete geç!

Her yaş grubunda,
1. takıma 15.000 TL
2. takıma 10.000 TL
3. takıma 5.000 TL ödül

Projemi Nasıl Anlatabilirim? 
Aşağıdaki başvuru bağlantısına tıklayıp, karşına gelen formu takım arkadaşlarınla beraber doldurman yeterli.

Son başvuru tarihi: 1 Eylül 2021 Saat: 23.59

Çevre için Akıllı Teknolojiler Fikir Maratonu: 4-5 Eylül 2021

*Ekiplerin tamamı ortaokul yada lise öğrencilerinden oluşmalıdır. Maraton ortaokul grubu ve lise grubu olarak ayrı gerçekleştirilecektir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Başvuru yapmak için tıklayınız” color=”mulled-wine” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F212293904639966|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar