Akdeniz Bölgesi Girişimcilik Festivali SKA-5 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve Uni4Society iş birliğiyle Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın belirlemiş olduğu Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nın desteklendiği bölgesel Girişimcilik Festivali düzenliyor. Her bölgede farklı bir amacın ele alınarak gerçekleştirileceği etkinliklerde; Girişimcilik algısının gelişimi, yenilikçi fikir üretiminin artışı ve sürdürülebilir bir hale gelmesi hedefleniyor. 

14 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşecek olan Akdeniz Bölgesi Girişimcilik Festivali SKA-5 Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konusunu ele alacak.

Girişimcilik Festivaline bölgede bulunan üniversite öğrencileri katılabilecekler.

**Girişimcilik Festivaline dahil olan takımlar Dijital Pazarlama Eğitimi, İlham Buluşması ve Keşif Kanvas Atölye çalışmalarına katılarak Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ile ilgili girişim fikirlerini geliştireceklerdir.

Tarih: 14 Kasım 2020

Son Başvuru Tarihi: 13 Kasım 2020

Saat: 13:00 – 18:00[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın. ” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F203062610673952|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar